Gebe kalamıyorum

busrayilmazzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
6
2
1
38
Merhaba arkadaşlar

4 yıldır evliyim 2 yıldır bebiş istiyoruz fakat bebeğimiz olmadı. Doktorlara gittiğimizde hiç bir sorun olmadığı tarafıma söylendi bütün tahliller yapıldı ama sonuç yok bu yıl devam edin çocuğunuz olacak diyorlar yaşımız geçiyor ne önerirsiniz

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Bizimde çevremizde 2,3,4 hatta 5 yıl çocukları olmayan ve doktorların hiçbir sorununuz yok dediği arkadaşlar oldu. hepsinin hiç ummadıkları bir zamanda bebekleri oldu. Biraz kafanı rahat bırak. Bana doktor hamile kalamıyorum stresi hamile kalmanın önündeki en büyük engellerden biridir demişti. Tabiki gidip araştırmalarını yap. Tıbbi bir müdahale gerekiyorsa araştır. ama herşey yolunda ise bol bol dua et. Çünkü verecek olan Allah. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatların olur...

bende aynı durumdaydım. yaşımdan dolayı beklemedim ve tüp bebek yaptırdım.

bende aynı durumdaydım. yaşımdan dolayı beklemedim ve tüp bebek yaptırdım.
Merhaba arkadaşım ben de beklemedim 2 tüp bebek denemesi yaptım ama o da düşükle sonuçlandı şimdi doktorumla görüştüğümde sonuçların normal olduğunu ama kendiniz deneyin kesinlikle olacaktır İnan’ın demesine istinaden beklemeye aldık

çok teşekkür ederim canım amin inşallah allah razı olsun. Aynen dediğin gibi benimde çevrem de çok kişi var ama ister istemez insan çok geriliyor ben tüp bebek denemesi de gerçekleştirdim ama o da olmadı maalesef bu yüzden şimdi biraz kafamı dinlemek istiyorum bana ne önerirsin

benimde 2 kaybım oldu 3. denemede bebeğim dünyaya geldi. bence pes etme. doktorum 2 kayıptan dolayı bana kan sulandırıcı iğne verdi. şükürler olsun bu sefer sonuç olumlu oldu

Fikir verecek arkadaş YÖK mü hiç
Canım öncelikle allah şifa versin
Benim de senin gibi 2 sene olacak
Ben ve eşim de hiç bir problem olmamakla
Doktor çok iyi yumurtam olduğunu söyledi
Buna rağmen neden olmuyor biliyor musun
İnsanlar adet olunca üzülür ama ben hergün kafama takıp üzülüyorum ve Emin’im semin de o yüzden olmuyor
Ve yaşımız geçiyor
Maalesef çare bulamadım ama sorunu biliyorum elimden bişey gelmiyor
Zorla beyninden kovarsan da düşünceler geri gelirmiş
Beyin gücüne çok inanıyorum ama yönetemiyorum
Kafa bitirip ; aylar sora da olur umrumda değil düşüncesi lazım
Maalesef o da biZler de yok

Benim de yakın arkadaşım aynı durumdaydı . Hiç sebepsiz hamile kalamıyordu. Doktor psikolojik engel var demişti. Ne kadar çok istersen okadar zorlaşacak gebeliğin demişti. Hakikatten çok fazla takmıştı ille de hamile kalayım zamanım az kaldı diye. Bir spor kulübüne yazıldı, ayrıca da kursa başladı, oralada çok çevre de edindi , sanatsal etkinliklerle hoş sohbet ve sportif faaliyetler derken,
hiç ummadığı bir anda bebiş geldi :)
Sizede öneririm kızlar, kendinize meşgale bulun , aklınızı dağıtın, bir süre bebişinizi düşünmeyin... O nasılsa gelecek ...

Canım geçen gün tv de böyle bir haber vardı eşlerin çocuğu olmuyordu ve tam 13 kez tüp bebek denemesi yapmışlar ama tutmamıştı daha sonra doktor değiştirerek yrd doc dr Deniz GÖKALP KAYA adındaki doktora gidiyorlar. alınan spermlere yada yumurtaya mı bilmiyorum kromozon testi yapılarak en sağlıklısı seçilerek nakil yapıldı ve bayan hamile kalmıştı. diğer denemelerde bu ayrıntıya dikkat edilmemiş. Bu doktor ayrıntılı incelemişti. hatta lazım olur birilerine diye ismini almıştık. İnşallah gerek kalmaz. ama tüp bebektede ayrıntılar varmış, her doktor buna dikkat etmiyor demekki. sonrada tutmadı dıyorlar. Rabbim şifa versin. herşey vaktı saatını bekler. yaşadığımız herşey hayatımızın bir imtihanı. sizin sabrınız da bu yönde sınanıyor. Bol dua edın dua her kapının anahtarı. Ol derse olur.

EVet söylediğiniz yöntemi biliyorum zaten tüp bebek denememiz pgt yani embriyo seçilerek yapıldı ama o da tutmadı enteresan bir durum oldu bu da moralimizi çok bozdu zaten o yöntemin de maalesef çok etkisi yoktu

Merhaba
Bende 6 yillik evliyim. 3 yildir gitmedigim doktor kalmadi problem yok dediler. Ama hic olumlu sonuc alamadim. Esim keciboynuzu kuru yapti icti 3 ay bende beyaz lahanayi sutte kaynattim ve buharina oturdum yaklasik 15 20 dk sonra hemen iliski oldu 2 ay sonra kendiligimden hamile kaldim suan 6 haftalik hamileyim. En azindan dene bisey kaybetmezsin. Ayaklarini sicak tut bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…