• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamiyorum

Sefanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
56
23
3
28
Kızlar iki yıldır evliyim 24 yaşındayım eşim ise 26 iki yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat hiç gebelik söz konusu olmadı doktora gittim bir problem görmedi eşimin sprem testi yaptırmasını eğer problem yoksa rahim filmi cekitirmem gerektiğini söyledi rahim filimden çok korkuyorum brde ondada problem yoksa tedaviye başlarız dedi ama ben tedavi olmak istemiyorum biraz daha dursun diyorum sizce ne yapamaliyim

Kızlar iki yıldır evliyim 24 yaşındayım eşim ise 26 iki yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz fakat hiç gebelik söz konusu olmadı doktora gittim bir problem görmedi eşimin sprem testi yaptırmasını eğer problem yoksa rahim filmi cekitirmem gerektiğini söyledi rahim filimden çok korkuyorum brde ondada problem yoksa tedaviye başlarız dedi ama ben tedavi olmak istemiyorum biraz daha dursun diyorum sizce ne yapamaliyim
Rahim filmini anesteziyle cektirin korkuyorsanız. Tedavi korkutucu bir sey degil ki. 2 yil denemissiniz olmamis bence ilaca başlanabilir. Eger sehirden uzaklaşıp dogal bir hayata geçecekseniz, organik yumurta, tavuk, et, süt, ev yogurdu, plastikten uzak bir hayat, radyasyondan, kirlilikten uzak bir hayat sürecekseniz, sampuan dus jeli makyaj gibi ciltten emilen seyleri hayatinizdan cikaracaksaniz ilac tedavisi olmadan pat diye hamile kalirsiniz. Su an hamile kalamamak bizim sucumuz degil ki. Dogadan uzaklastil giderek. Her sey yapaylasti hormonlu ilaçlı... bence tedaviden korkmayin. Ertelenecek bir sey degil annelik babalık. Maddi guc varsa saglik varsa yapilmali. Hatta şunu da soyleyeyim saglik varken yapilmali. Insan yarin basina ne geleceğini bilemiyor. Ben gencim dememeli kimse.

Çok güzel demisisniz ve çok doğru basimaza nengelcegini bilmiyoruz bbenim korunmama nedenim şeydi Allah'ım ne zaman nasip ettiyse ozman olsun korunmucam nezmann olacağını ne bilmiyorum demiştim tedavi ücretleri nasıl cokmu pahalı bilmiyorum birde ilacalr kilo yapxak ben aşırı kilo takıntısı olan biriyim hastalık gibi

Çok güzel demisisniz ve çok doğru basimaza nengelcegini bilmiyoruz bbenim korunmama nedenim şeydi Allah'ım ne zaman nasip ettiyse ozman olsun korunmucam nezmann olacağını ne bilmiyorum demiştim tedavi ücretleri nasıl cokmu pahalı bilmiyorum birde ilacalr kilo yapxak ben aşırı kilo takıntısı olan biriyim hastalık gibi

Eğer tüp bebekle yaptirirsaniz ilaçlar kilo aldırıyor biraz ve fiyatlar bugün izmirde bir merkezle görüştüm yumurta toplama ve transfer 9000 tl ilaçlarda 4000 civarı dediler

Eğer tüp bebekle yaptirirsaniz ilaçlar kilo aldırıyor biraz ve fiyatlar bugün izmirde bir merkezle görüştüm yumurta toplama ve transfer 9000 tl ilaçlarda 4000 civarı dediler
Bu konularda hiç bilgim yok başka tedaviler var mı ki o ücret fazla yaptırmayın malesef

Zaman kaybetmeyin derim 23 yaşımda evlendim 5 yıl çocuk düşünmedik doktora gidip rahim filmi çekildiğinde tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ilk 5 yıl öylesine korunmuşum zaten olmıycakmış şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez doktora gidip bitin tetkikleri yaptırırdım rahim filmi denilen şey sadece 5 dk tavsiyem bütün tetkiklerinizi yaptırın zaman kaybetmeyin şuan 30 yaşımdayım ve 4. Transferi yaptırıcam

Zaman kaybetmeyin derim 23 yaşımda evlendim 5 yıl çocuk düşünmedik doktora gidip rahim filmi çekildiğinde tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim ilk 5 yıl öylesine korunmuşum zaten olmıycakmış şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez doktora gidip bitin tetkikleri yaptırırdım rahim filmi denilen şey sadece 5 dk tavsiyem bütün tetkiklerinizi yaptırın zaman kaybetmeyin şuan 30 yaşımdayım ve 4. Transferi yaptırıcam
Tedavi pahalıymış ki :( yaptırmam suan

Rahim filmi vs cektiryimde kısa ancak yaptırabilirim esiminn muaysni beklemem gerek çünkü sonrası Allah kerimdir

Sen film çektirmeden önce eşin sperm testi versin.belki sayı düşüklüğü vs vardır.
eğer eşinde problem yoksa o zaman çektir derim

Back
X