Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aylnshn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
17
4
1
25
Merhaba sizlere danışmak istiyorum 6 yıllık evliyim bir tane kızım var ve 1 yıldır 2ci çocuğu istiyoruz ama olmuyor tahlil ve gerekli muayneleleri oldum bir sıkıntı yok fakat bir türlü hamile olamıyorum sizce neden ve ne yapmalıyım

Ne kadar benzer bir hikayemjz var. Bende 6 yıllık evliyim 1 tane kızım var ve bizde artık bir bebek istiyoruz. Yaklaşık 3 aydır takipli hamile kalmaya çalışıyorum bu 4. ayım. Yaşım 34 olduğu için geç kalmamak adına eşimi bu hafta doktora yolladım, önce o doktora gitsin , sorun yoksa ben gideyim dedim. Size doktorda ne gibi testler yaptılar acaba?

Benim için alttan muayne ettiler smear testi aldılar hormonları trilerleri kontrol ettiler kan aldılar hiçbir sorun çıkmadı eşimdede bir sorun çıkmadı ocean mommy kullanmaya başladım bekliyorum inşallah tutar

Benim için alttan muayne ettiler smear testi aldılar hormonları trilerleri kontrol ettiler kan aldılar hiçbir sorun çıkmadı eşimdede bir sorun çıkmadı ocean mommy kullanmaya başladım bekliyorum inşallah tutar
İnşallah. Benimde eşim gitmisti bir sorun çıkmamış 3 ay daha deneyin olmazsa eşiniz gelsin demişler bakalım inşallah olur duayla

Back
X