Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAMAM HAMİLESİNİZ :)Gebe kaldığınızı öğrendiğinizde beta hcg değeri kaçtı acaba? Benim 301 çıktı değerim
Evet doktorum dedi hamile olduğumu ama çok erkekmiş daha ultrasonla bile bakmadı görünmez şuan diye dış gebelik muhabbetleri de var ya onun için böyle bi post açtım değerleri sorayım diyeTAMAM HAMİLESİNİZ :)
Teşekkür ederim ya bi de doktor size dış gebelikten bahsetti mi başında hani böyle durumlarda olabiliyo diye79,252,791 şeklinde ilerledi :) tebrik ediyorum sizi de :)
Elbette bahsetti keseyi görmeliyiz dedi doktor bu konuda bilgilendirmek zorunda sonra keseyi gördük tabi değer 1500lüleri geçince şimdi de 15 hafta oldu şükür gayet güzel ilerliyoruz :)Teşekkür ederim ya bi de doktor size dış gebelikten bahsetti mi başında hani böyle durumlarda olabiliyo diye
Ya bende korktum niye bu şimdi dış gebelikten bahsetti diyorumElbette bahsetti keseyi görmeliyiz dedi doktor bu konuda bilgilendirmek zorunda sonra keseyi gördük tabi değer 1500lüleri geçince şimdi de 15 hafta oldu şükür gayet güzel ilerliyoruz :)
Doktor dış gebelik ihtimalinden bahsetti mi sizede140 ile öğrenmiştim ben de :))
Kuzum bahsetseler de bahsetmeseler de 2 günde bir artışı görene kadar, keseyi görene kadar her doktor tedbirli yaklaşırDoktor dış gebelik ihtimalinden bahsetti mi sizede
Ya öyle tabi de bende durduk yere evham yapıyorum işteKuzum bahsetseler de bahsetmeseler de 2 günde bir artışı görene kadar, keseyi görene kadar her doktor tedbirli yaklaşır
21 ile öğrendim ve evet bana da dış gebelikten de boştan da kimyasaldan da bahsettiler, içinizi ferah tutunGebe kaldığınızı öğrendiğinizde beta hcg değeri kaçtı acaba? Benim 301 çıktı değerim
Evet doktorumda Salı günü gel ultrasonla bakalım dedi 8 gün oluyo öyle teşekkür ederim bu aradaÖnemli olan kaçla öğrendiğinizden çok yumurtlamadan kaç gün sonra bu değerin çıktığı ve 2 gün sonra tekrar ettiğinizds 2 katı artması
305
610
1220
2440
4880
Yani 8 gün sonra karından keseyi görebilirsiniz. 4 gün sonra vajinal olarak.
Kese görünene kadar kimyasal gebelik ve dış gebelik ihtimali vardır. HCG 2 ye katlandığı zaman kimyasal gebelik ihtimali biter. Ama HCG önemli bir veridir. Bebeğin sağlık durumunu gelişimini bize ilk o söyler
Bende acaba sorun mu var ki bahsetti diye evham yaptım işte sağolun rahatladım21 ile öğrendim ve evet bana da dış gebelikten de boştan da kimyasaldan da bahsettiler, içinizi ferah tutun![]()
6 ile bile öğrenen var. Önemli olan sağlıklı yükselmesi. Dış gebelik boş gebelik kimyasal düşük kalp atımı olup olmayacağı plesentanin yerleşim yeri , bebek gelişim süreci testler falan ohhhoooo. O kadar çok şeyden bahsedecekler kiGebe kaldığınızı öğrendiğinizde beta hcg değeri kaçtı acaba? Benim 301 çıktı değerim
Amin inşallah çok sağolun6 ile bile öğrenen var. Önemli olan sağlıklı yükselmesi. Dış gebelik boş gebelik kimyasal düşük kalp atımı olup olmayacağı plesentanin yerleşim yeri , bebek gelişim süreci testler falan ohhhoooo. O kadar çok şeyden bahsedecekler kibak mesela 20. Haftayı geçtim şimdi de bebek hareketi hissedip hissetmeme sıkıntısı başladı. Sonra bebeğin kilosu konumu derken bebek içimizden çıkana kadar kırk tane şey söylüyolar. Hamilelikte her şey normal geliyor. Burnun kanar normal, bir tarafindan kan gelir ona da normal derler. Hatta Allah korusun da bebeğin ölümü bile normal geliyor. Siz sadece değerleri takip edin. Benim 5000 olduğunda bile karından kese görünmedi. Kişiden kişiye değerler zaman değişir. Stres yapmayın. Yemenize icmenize dikkat edin kendinizi yormayın geçiyor zaman. Bu arada tebrikler. İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagimiza
Yok yok, onlar da çok haklı; o kadar çok oluyor ki bu durumlar önceden bizleri hazırlıyorlar bunlar şunlar olabilir diyeBende acaba sorun mu var ki bahsetti diye evham yaptım işte sağolun rahatladım![]()
Doğru diyorsunuz insan hazırlıklı olmalı bilmeli bu durumları daYok yok, onlar da çok haklı; o kadar çok oluyor ki bu durumlar önceden bizleri hazırlıyorlar bunlar şunlar olabilir diye![]()