Gebe kalma cabalarim

Allah kolaylık versin canım.
Aşılamada da tutma olasılığı çok yüksek değil zaten.
Yanlış bilmiyorsam %25 ihtimal diyorlar.
Ama bence yine de deneyin.
HSG çektirmiştin dimi?
Evet canim cektirdim acik tupler cuma gide
Allah kolaylık versin canım.
Aşılamada da tutma olasılığı çok yüksek değil zaten.
Yanlış bilmiyorsam %25 ihtimal diyorlar.
Ama bence yine de deneyin.
HSG çektirmiştin dimi?
Çektirdim canim açık tupler cuma gidecem iste sonuç için bakalım nolacak hiç bişey yok diyo ama olmuyo eldende bisey gelmiyo çok zoruma gidiyo hele küçükler o müjdeyi alınca eltim benden 2 yil sonra evlendi hemen oldu yarin cinsiyetini ogrenmeye gidecekler ben hala olmasi icin gidiym etraf böyle olunca daha zor bir süreç hale nispet edenler varsa sende durum ne

Evet canim cektirdim acik tupler cuma gide

Çektirdim canim açık tupler cuma gidecem iste sonuç için bakalım nolacak hiç bişey yok diyo ama olmuyo eldende bisey gelmiyo çok zoruma gidiyo hele küçükler o müjdeyi alınca eltim benden 2 yil sonra evlendi hemen oldu yarin cinsiyetini ogrenmeye gidecekler ben hala olmasi icin gidiym etraf böyle olunca daha zor bir süreç hale nispet edenler varsa sende durum ne

Benim eltim benden 1.5 sene sonra evlendi şuan 2 çocuğu var biri 6 yaşına giecek bu sene :)
Onları takacak olsam çoktan depresyondaydım ben.

Ben de malesef adet oldum pazar günü.
Bugün doktora gittim tekrar klomen verdi.
Sorun görünmüyor diyor ne bende ne eşimde.

Z
Benim eltim benden 1.5 sene sonra evlendi şuan 2 çocuğu var biri 6 yaşına giecek bu sene :)
Onları takacak olsam çoktan depresyondaydım ben.

Ben de malesef adet oldum pazar günü.
Bugün doktora gittim tekrar klomen verdi.
Sorun görünmüyor diyor ne bende ne eşimde.
Zaten o sinir ediyo bu sorun yok ama bebek de yok ben biraz fazla takiyorum galiba allahım 3 aylar yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin

Z

Zaten o sinir ediyo bu sorun yok ama bebek de yok ben biraz fazla takiyorum galiba allahım 3 aylar yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin

Amin canım.
Ben bu ay hamilelik bölümlerine takılmamayı düşünüyorum.
Çok fazla takıyoruz olacağı varsa da olmuyor.

merhaba hanımlar aranızda yeniyim sorularım var doktora gittim ulturasonla baktı kasıklarıma ve yumurtlaıklarında bişey yok dedi alttan baktı vajinanda yara var ama gebe kalmaya engel degil dedi hiç bir tahlil yapmadı 27 agustosta progestoron hormonuna bakcam dedi bu ne demk niye bakılıyor

Back
X