Lütfen yardımcı olur musunuz ? 2 senelik evliyim ve 1 seneden fazladır çocuk deniyoruz amh değerim 1.93 fsh 5.92 lh 2.69 tsh 2.69 değerlerim normal denildi homon değerlerim normal ama kilom 100. Eşim sperm testi verdi sonucunu daha bilmiyoruz ama eğer normalse sorun nedir ? Çünkü ben bir ara ovulasyon testi aldım ve her gün yaptım sabah erken saatte ama en fazla çok açık bir silik oldu yani hiç pozitif olmadı , bana tüplerle alakalı olabileceği söylendi ama tüp olsa ovulasyon pozitif çıkmaz mıydı ? Bir de ben ameliyat geçirmedim enfeksiyon geçirmedim pelvik ağrım olmadı sadece sorun kiloysa veririm ama çok korkuyorum tüp olayından
Kilo kaliteyi etkiliyordur. Belki eşte de sorun vardır. Ayrica tüplerde ne var rahim filmi çekilmeden bilinmez. Ovulasyon testi de ilk değil ikinci idrarla yapılıyor sıvı tüketimini sınırlandırıp benimki öyleydi. Ki her şey yolundaysa bile olmayabiliyor stresten.
Kilo kaliteyi etkiliyordur. Belki eşte de sorun vardır. Ayrica tüplerde ne var rahim filmi çekilmeden bilinmez. Ovulasyon testi de ilk değil ikinci idrarla yapılıyor sıvı tüketimini sınırlandırıp benimki öyleydi. Ki her şey yolundaysa bile olmayabiliyor stresten.
Evet testi bazen öğle saatlerinde yaptım ama hiç pozitif görmedim ,sonra başka bir ay yine yaptım silik hariç netlik yoktu eğer sorun kiloysa daha rahat edeceğim çünkü evlenmeden zayıftım bir al bir ver kilosu benim ki veririm hemen yeter ki tüp olmasın bilem biriyseniz sizce kilo mudur neden ?
Evet testi bazen öğle saatlerinde yaptım ama hiç pozitif görmedim ,sonra başka bir ay yine yaptım silik hariç netlik yoktu eğer sorun kiloysa daha rahat edeceğim çünkü evlenmeden zayıftım bir al bir ver kilosu benim ki veririm hemen yeter ki tüp olmasın bilem biriyseniz sizce kilo mudur neden ?