Selamm kızlar yaklaşık 6 aydır bebek için deniyoruz. Denemeye başlamadan önce adetim saat gibiydi denemeye başlayınca ilk ay 3 gün geç sonra 2 gün erken böyle böyle 2 3 gün ileri geri olacak şekilde tarihleri şaştı çevremdeki büyükler vücudun gebe kalmaya hazırlanıyor diyor ama bana çok bilimsel gelmiyor içinizde de böyle Bi durum yaşayan var mı merak ettim
Adet düzensizliği gebe kalmayı zorlaştırır aslında bır doktora gorunsenız daha saglıklı olur. Ve stres düzensizlestirir.
Bu arada konu acılınca yanda resminiz görünüyor ya sırf o yüzden girdim ne kadar güzelsiniz Maşallah ya
Evet onu da düşündüm ama baya akışına bıraktım aslında konuya çok saplı değilim ve tecrübelerimden biliyorum stres üzüntü hep erken gelmesine sebep oldu hiç gecikmişliği yok
Adet düzensizliği gebe kalmayı zorlaştırır aslında bır doktora gorunsenız daha saglıklı olur. Ve stres düzensizlestirir.
Bu arada konu acılınca yanda resminiz görünüyor ya sırf o yüzden girdim ne kadar güzelsiniz Maşallah ya
Denemeye başlamadan önce doktora genel kontrol için gittim her şey yolundaydı denemeye başladıktan sonra 2,3 gün kaymalar yaşanmaya başladı. Çok teşekkür ederim bu arada
Denemeye başlamadan önce doktora genel kontrol için gittim her şey yolundaydı denemeye başladıktan sonra 2,3 gün kaymalar yaşanmaya başladı. Çok teşekkür ederim bu arada
Evet onu da düşündüm ama baya akışına bıraktım aslında konuya çok saplı değilim ve tecrübelerimden biliyorum stres üzüntü hep erken gelmesine sebep oldu hiç gecikmişliği yok
Demekki bebek düşünceside tam tersi olmuş geç olmaya başlamışssınız çünkü umut ediyorsunuz geç olması demek hamile olma ihtimalinizi artırmak demek sonuçta
Benim yakın arkadaşım da gebe kalmadan 3 ay önce adetinde düzensizlik olmuştu , bu 2 aydır bende var o durum arkadaşım da bana öyle dedi bende böyle yaşadım diye