Gebe kalmadan önce adet düzeninin şaşması

Mephilim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
71
46
18
36
Selamm kızlar yaklaşık 6 aydır bebek için deniyoruz. Denemeye başlamadan önce adetim saat gibiydi denemeye başlayınca ilk ay 3 gün geç sonra 2 gün erken böyle böyle 2 3 gün ileri geri olacak şekilde tarihleri şaştı çevremdeki büyükler vücudun gebe kalmaya hazırlanıyor diyor ama bana çok bilimsel gelmiyor içinizde de böyle Bi durum yaşayan var mı merak ettim

psikolojik oluyor gebe kalmak istediğiniz için streste yapınca döngü şaşıyor

Adet düzensizliği gebe kalmayı zorlaştırır aslında bır doktora gorunsenız daha saglıklı olur. Ve stres düzensizlestirir.
Bu arada konu acılınca yanda resminiz görünüyor ya sırf o yüzden girdim ne kadar güzelsiniz Maşallah ya

psikolojik oluyor gebe kalmak istediğiniz için streste yapınca döngü şaşıyor
Evet onu da düşündüm ama baya akışına bıraktım aslında konuya çok saplı değilim ve tecrübelerimden biliyorum stres üzüntü hep erken gelmesine sebep oldu hiç gecikmişliği yok

Denemeye başlamadan önce doktora genel kontrol için gittim her şey yolundaydı denemeye başladıktan sonra 2,3 gün kaymalar yaşanmaya başladı. Çok teşekkür ederim bu arada

Denemeye başlamadan önce doktora genel kontrol için gittim her şey yolundaydı denemeye başladıktan sonra 2,3 gün kaymalar yaşanmaya başladı. Çok teşekkür ederim bu arada
O zaman denedıgınız ve beklentiye girdiğiniz için stresten döngü degişmiştir. Saglıkla tez zamanda olur umarım

Evet onu da düşündüm ama baya akışına bıraktım aslında konuya çok saplı değilim ve tecrübelerimden biliyorum stres üzüntü hep erken gelmesine sebep oldu hiç gecikmişliği yok
Demekki bebek düşünceside tam tersi olmuş geç olmaya başlamışssınız çünkü umut ediyorsunuz geç olması demek hamile olma ihtimalinizi artırmak demek sonuçta

Benim yakın arkadaşım da gebe kalmadan 3 ay önce adetinde düzensizlik olmuştu , bu 2 aydır bende var o durum arkadaşım da bana öyle dedi bende böyle yaşadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…