gebe kalmak için avulasyon testi

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar.

beni adet döngüm yakşalık 30 - 33 günde bir oluyor. bende bu ay avulasyon testi denemek istiyorum fakar bu test hakkında hiç bilgim yok. nasıl kullanılır ne zaman kullanmam gerekiyor. bana yardımcı olurmusunuz. bu arada son adet tarihim 19 temmuz yani yani bugün 4. gnüm bitmek üzere. ne zaman başlamam gerekir

teşekkürler. :12:

Bende çok merak ediyorum hiç kullanmadım nasıl oluyor acaba? Hadi arkadaşlar yazın da bizde kısmetlenelim :34: Tarih felan mı çıkıyor nasıl oluyorsa ? Merak etmişimdir hep diğer ay kullanmayı düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-2339.html

buraya gelon kizlar. hurrem benim de bat 19 temmuzdu . ben de bu ay ilk deneyecegim testi. internetten aldim. hem fiyatida cok uygun. eczanelerde cokkk oaali. labquick markasi. kullanan arkadaslarda olur bu iyidir dediler. 20 test + 6 gebelik testi + kargo 19tl. normalde eczanede sirf 6 ovulasyon testi 22-30 tl. senin dongun uzunmus onun icin en 30 lu al testi cnm. adetin bitince de basla derim. cift cizgiyi gorunce calismalara basliyrsun. gun asiri en guzeli.

Bende çok merak ediyorum hiç kullanmadım nasıl oluyor acaba? Hadi arkadaşlar yazın da bizde kısmetlenelim :34: Tarih felan mı çıkıyor nasıl oluyorsa ? Merak etmişimdir hep diğer ay kullanmayı düşünüyorum

Ovulasyon testi genelde 5 li paketler halinde satılıyor. Aynı gebelik testi gibi iki çizgi alanı var. Testi yapıp 5 dk felan bekliyorsunuz. Gebelik testinden farklı her yaptığınızda iki çizginin ikiside mutlaka çıkar. Ama farklı koyuluklarda çıkar. En koyu çıktıkları gün ilişkiye girmek gerekiyor. Adetin bitiminden sonra ikinci hafta boyunca yaparsanız o günlerden birinde muhtemelen ikiside koyu çıkacaktır. O günü değerlendirmeye bakın :))

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-2339.html

buraya gelon kizlar. hurrem benim de bat 19 temmuzdu . ben de bu ay ilk deneyecegim testi. internetten aldim. hem fiyatida cok uygun. eczanelerde cokkk oaali. labquick markasi. kullanan arkadaslarda olur bu iyidir dediler. 20 test + 6 gebelik testi + kargo 19tl. normalde eczanede sirf 6 ovulasyon testi 22-30 tl. senin dongun uzunmus onun icin en 30 lu al testi cnm. adetin bitince de basla derim. cift cizgiyi gorunce calismalara basliyrsun. gun asiri en guzeli.

slm. canım bende gitti gidiyordan aldım çok uygun fiyatları 30 adet ovulasyon+5 gebelik testi+kargo 29 tl ye aldım hemde taksitli :16: sat tarihim 19.07.2013 bu tarihten 10 gün sonra başlayacağım teste hayırlısı artık

Hamilelik şansının en yüksek olduğu günler nedir? - YouTube

:nazar:

Merhaba Kızlar,

Sabah 10:00'dan sonra, akşam 20:00'den önce yapılması gerektiği yazılı. Kesinlikle sabah ilk idrarla yapmayın. Prespektüse göre T ve C çizgisinden C koyu renk, T de hiç bir şey yoksa yada silikse negatif, C ve T belirginse yada T belirgin C silikse pozitifmiş.

"Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-48 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-48 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir. Sperm ortalama 3 gün canlı kalabilir, kadının yumurtası ise ortalama 1 gün canlı kalablir. Bu nedenle insanlar tam yumurtlama gününde ilişkide bulunmasalar bile hamilelik oluşabilir. Örneğin ayın 10′unda yumurtlama olacak bir kadında ilişki ayın 7-8′inde olsa bile sperm 3 gün yaşayabileceği için gebelik oluşabilir. Aynı şekilde ilşki ayın 11′inde olsa bile yumurta hücresi 24 saat canlı kalabileceği için gebelik oluşabilir. Bu nedenle kadının her adet döngüsünde hamile kalabileceği yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. Bu gunleri net saptayabilmeniz icin ovulasyon testi veya hamilelik monitoru kullanmaniz onerilir, ve saptanan gunler icerisinde iliski sayisi fazlalastirilmasi gebelik sansinizi artiracaktir. Diğer günlerde ilişki olsa da hamilelik olması imkansızdır."

Alıntı

kızlar gecen ay gebelıgı tutturamadık bu ay da ovulasyon testı kullanacam nasp olursa sıparısımı verdım yanlız suan adetımın 2-3. cü gunumdeyım 28 günde bır adet oluyorum ben bu bu testı nezaman kullanmaya baslıcam yanı adetımın kacıncı gununde ve kac gun kullanacam ben 20 adetlı olanını sıparıs ettım ve yumurtladıgımı nasıl anlıcam bu testle? yardım edın lütfen cevaplarınızı beklıyorum

kızlar gecen ay gebelıgı tutturamadık bu ay da ovulasyon testı kullanacam nasp olursa sıparısımı verdım yanlız suan adetımın 2-3. cü gunumdeyım 28 günde bır adet oluyorum ben bu bu testı nezaman kullanmaya baslıcam yanı adetımın kacıncı gununde ve kac gun kullanacam ben 20 adetlı olanını sıparıs ettım ve yumurtladıgımı nasıl anlıcam bu testle? yardım edın lütfen cevaplarınızı beklıyorum

bu linkteki topigi kullan canim.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-2374.html

testler bitti de bugun adet bile oldum cnmm

hayırlısı olsun vardır bundada bir hayırbenimde 19 da günüm ama ben düzenli yapmadım tesleri 2 akşam yaptım çizgi çok koyu çıktı çalışmalar oldu ama bakalım haftaya belli olur. hayırlısı olsun vardır onunda bir zamanı

Son düzenleme:
Back
X