Gebe kalmak için gerekli süre?

zeytinagaci1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
294
112
23
Merhaba. 28 yaşında 3 yıllık evliyim yıllarca düşünmedik ama artık bebek istiyoruz. 5 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama henüz bir şey yok. Bu süre normal mi? Bu arada ben gebelik düşünmeden hemen önce kontrole gitmiştim dr bana korunmayı bıraktığında 3 ay içinde gebe kalırsın rezervlerin çok fazla falan dedi. Tekrar doktora görünmeli miyim sizce

Merhaba 1 seneye kadar normal diyorlar. Hormon testlerini vs yaptırdıysanız 1 sene bekleyin bekledikten sonra giderseniz bir daha yaptırırsınız doktora söylersiniz rahim filmi de çektirirsiniz. Eşinizin de kontrolleri yapıldı mı her zaman sorun sizde olmayabiliyor

Yok hiçbir şey yaptırmadım, yapılması şart mı?

Yok hiçbir şey yaptırmadım, yapılması şart mı?
1 sene olmadıktan sonra gittiğinizde zaten sizden isterler ama eğer erkenden yaptırmak ona göre önlem almak vs isterseniz baktırabilirsiniz. Özel hastaneye gittiğinizde söylerseniz hormon testi yaptırıcam diye yaparlar ama devlet hastanesine giderseniz 1-1,5 senedir korunmadığınızı olmadığını söylerseniz yaparlar 5 ay dediğiniz zaman daha 1 sene olmamış diyorlar 1 sene olsun sonra gelin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…