• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBE KALMAK İÇİN NELER UYGULADINIZ ? anne olmak nasıl his ?

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
28
Merhaba 7 aylık evliyim. 6 aydır korunmuyoruz. Allah nasip ederse bebek istiyoruz. 6 ay erken daha deniliyor ama 6 ayda hiç bir şey olmadı. reglim de düzenli. 6 aydır olmuyor diyince bana kızıyorlar erken felan öyle deme diyorlar. haklılar belki bilmiyorum. etrafımda benimle aynı zamanda evlenenler hep gebe. ayrıca annem felan cok doğurkan. sülale doğurgan olup bende 6 aydır tık olamayınca biraz üzüldüm. bebeğim olmasını gerçekten cok istiyorum. İyi bir anne olacagıma inanıyorum. cocukları cok seviyorum. diyorum yegen sevgisi böyleyse ya anne olmak nasıldır. hayali bile mükemmel.ve cok severek evlendim. hayatımın aşkıyla evlendim. ondan bir parça istiyorum hayatımda. Allah isteyen herkese versin. Nette cok arastırdım kuru incir, ayagını dik, yastık koy, o bu şu ama aklım daha cok karıstı. Ne daha etkili olur ?

Siz hamileliğin sadece kadının ve kadının sülalesinin doğurgan olmasıyla mümkün olduğunu sanıyorsunuz sanırım?

Back