Gebe kalmak icin ?

Siyahmezarinsahibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
93
31
38
Herkese iyi aksamlar. Arkadaslar ben 3 aylik evliyim. Evlendigimin ilk korunmasiz gununde hamile kaldim. Ama ne yazikki 7. Haftada kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum. 15 kasimda kurtaj oldum. Kurtajdan sonra korunmsiz iliski yasadim ama hamile kalamadim. 15 araliktada kurtaj sonrasi ilk adetimi gorrdum. Hani bu takvim uygulamalari varya. Adet dongusunu takip eden. Yumurtlama gunlerinde iliskiye girdim korubmasiz bi sekilde. Spermler kadin vucudunda bide 2 3 gun yasabiliyorlarmism acaba o takvim uygulamasi dogru yumurtlamayi veriyormudur. Yumurtlama gunu basladigindan bu yana 3 kez korunmasiz iliskim oldu. Acaba hamile kalabailirmiyim. Zaten surekli ruyamda bebekler vs goruyorum. Kahve fallarimda bile cikiyor tabi psikolojik bunlar. Ama kayinvalidem bile beni ruyasinda hamileylen gormus. Insallah olur bu sefer ve saglikli gecer

Daha çok çok yeni evlisiniz niye bu kadar kafanıza taktınız burda 5 yildir çocuğu olamayanlar var..
Öncelikle psikolojini rahatlatman gerek sürekli düşünüp stres yapıyorsan bebeğin tutunması zor oluyor bence oluruna bırakın yaşınız kaç bir de. İllaki hemen olsun istiyorsaniz ovulasyon testiyle kontrol edin 2 günde bir ilişkiye girin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…