Gebe kalmak için

Cama

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
13
5
1
29
Merhabalar ane adaylari ve anne olmak isteyenler benim 3 yasinda bir kizim var cok sukur fakat ikicinyi deniyoruz olmuyor 1 bucun sene once gebe kaldim subat ayinda fakat malesef sagliksiz bir gebelikti ve dusukle sonucladi banada doktor bu folik asiti onerdi yani infolic combi şase tukiye disinda oldogum icin ayni firma bulamadim farkli firma buldum ve bugun kulanmaya basladim gunde 1 tane toz seklinde sizce ise yariyorum bunun icin cok yorum okudum hepsin de de yumurtlamaya iyi geliyormus bana yardimici olrumusunu (biraz uzun oldu afedersiniz ) cok sagulun ..
Screenshot_20210504-224819_WhatsApp.webp

Merhabalar ane adaylari ve anne olmak isteyenler benim 3 yasinda bir kizim var cok sukur fakat ikicinyi deniyoruz olmuyor 1 bucun sene once gebe kaldim subat ayinda fakat malesef sagliksiz bir gebelikti ve dusukle sonucladi banada doktor bu folik asiti onerdi yani infolic combi şase tukiye disinda oldogum icin ayni firma bulamadim farkli firma buldum ve bugun kulanmaya basladim gunde 1 tane toz seklinde sizce ise yariyorum bunun icin cok yorum okudum hepsin de de yumurtlamaya iyi geliyormus bana yardimici olrumusunu (biraz uzun oldu afedersiniz ) cok sagulun ..Eki Görüntüle 2841751
Canım hiç bilgim yok ilk kez duyuyorum folik asitin böyle bir işlevi olduğunu..Ve açıkçası şaşırdım.. Doktorunuz size bu folik asiti sağlıksız gebeliğiniz olmasın diye vermiş olabilir mi?? Çünkü folik asitin işevi kromozom bozukluğu gibi sağlıksız gebelikleri engellemek diye biliyorum.. Gebelik planlamadan 3 ay önce başlanmalı diyor doktorlar..

İnşallah Rabbim tez zamanda ikinci evladınıza sağlıkla kavuşmayı nasip eder😌

Insh Allah canm hepimize dileyen isteyen butun annelere yuce Rabbim tez gunde versin insh Allah ☝🤲🙏Amin

Merhabalar ane adaylari ve anne olmak isteyenler benim 3 yasinda bir kizim var cok sukur fakat ikicinyi deniyoruz olmuyor 1 bucun sene once gebe kaldim subat ayinda fakat malesef sagliksiz bir gebelikti ve dusukle sonucladi banada doktor bu folik asiti onerdi yani infolic combi şase tukiye disinda oldogum icin ayni firma bulamadim farkli firma buldum ve bugun kulanmaya basladim gunde 1 tane toz seklinde sizce ise yariyorum bunun icin cok yorum okudum hepsin de de yumurtlamaya iyi geliyormus bana yardimici olrumusunu (biraz uzun oldu afedersiniz ) cok sagulun ..Eki Görüntüle 2841751
Boyle bisey acikcasi ilk defa duyuyorum bende 4 aydir folik asit kullaniyorum ama bebegin sagligi icin. Yumurtlamaya bi etkisi oldugunu sanmiyorum boyle bi bilgi henuz yok yada ben daha duymadim ama olursa super olur tabi😁

Canım hiç bilgim yok ilk kez duyuyorum folik asitin böyle bir işlevi olduğunu..Ve açıkçası şaşırdım.. Doktorunuz size bu folik asiti sağlıksız gebeliğiniz olmasın diye vermiş olabilir mi?? Çünkü folik asitin işevi kromozom bozukluğu gibi sağlıksız gebelikleri engellemek diye biliyorum.. Gebelik planlamadan 3 ay önce başlanmalı diyor doktorlar..

İnşallah Rabbim tez zamanda ikinci evladınıza sağlıkla kavuşmayı nasip eder😌

Boyle bisey acikcasi ilk defa duyuyorum bende 4 aydir folik asit kullaniyorum ama bebegin sagligi icin. Yumurtlamaya bi etkisi oldugunu sanmiyorum boyle bi bilgi henuz yok yada ben daha duymadim ama olursa super olur tabi😁

Ekstra takviyeli inisitollü filan folik asitler var yumurta gelişimine kalitesine katkısı olur.

Konu sahibi bununla ilgili bilgim yok. Ben de prowomen kullanmıştım yumurta kalitesi için. Içindekiler kutu üzerinde yazıyor o sekilde karşılaşrırma yapsanız doktorunuza sorana kadar.

Back
X