Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar aralik 19 2024 de 7 haftalik düşük yaşadım kürtaj oldum, şuanda bebek düşünüyoruz 4 aydir deniyoruz her ay silik çizgi goruyorum ama hamile kalamiyorum bu normalmi 4 aydir olmamasi
Merhaba kizlar aralik 19 2024 de 7 haftalik düşük yaşadım kürtaj oldum, şuanda bebek düşünüyoruz 4 aydir deniyoruz her ay silik çizgi goruyorum ama hamile kalamiyorum bu normalmi 4 aydir olmamasi
olabilir bir seneye kadar normal karşılanıyor. sadece prolaktin değerinize baktırın bazen düşükten sonra değer düşmemiş oluyorsa o engelleyebiliyor gebeliği. onun dışında rutin muayenenizi de olduysanız bir sıkıntı yoktur
4 ay mı? 4 yıl olmadı , aşılamalar da tutmadı da tüp bebekle tuttu, o doğdu 2.5 yas oldu ikinci kendiliğinden oldu. Çok kasmaaa şimdiki aklım olsa o gunlerimi ağlayarak geçirmez bol bol gezerdim, şimdi 1 saat kendime zaman ayırabilmek için fırsat arıyorum.