Gebe kalmak istiuorum olmuyor

suna soysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
44
1
1
18
Merhaba kizlar aralik 19 2024 de 7 haftalik düşük yaşadım kürtaj oldum, şuanda bebek düşünüyoruz 4 aydir deniyoruz her ay silik çizgi goruyorum ama hamile kalamiyorum bu normalmi 4 aydir olmamasi

Merhaba kizlar aralik 19 2024 de 7 haftalik düşük yaşadım kürtaj oldum, şuanda bebek düşünüyoruz 4 aydir deniyoruz her ay silik çizgi goruyorum ama hamile kalamiyorum bu normalmi 4 aydir olmamasi
olabilir bir seneye kadar normal karşılanıyor. sadece prolaktin değerinize baktırın bazen düşükten sonra değer düşmemiş oluyorsa o engelleyebiliyor gebeliği. onun dışında rutin muayenenizi de olduysanız bir sıkıntı yoktur

Normal canım benim yaklaşık 1 sene sonra oldu

En azından hamile kalabildiğini biliyorsun. 2 yıldır deniyoruz 2 negatif aşılama… Umarım biran önce kalırız 🥹

4 ay mı? 4 yıl olmadı , aşılamalar da tutmadı da tüp bebekle tuttu, o doğdu 2.5 yas oldu ikinci kendiliğinden oldu. Çok kasmaaa şimdiki aklım olsa o gunlerimi ağlayarak geçirmez bol bol gezerdim, şimdi 1 saat kendime zaman ayırabilmek için fırsat arıyorum.

Back
X