Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ekn1990

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
63
24
3
Kızlar merhaba 8 aylık evliyim. Geçen ay 2 3 defa eşimle korunmasız ilişkiye girdik ama doğurgan dönemde değildim maalesef hamile kalamadım. Bu ay planlı Bi şekilde denemek istiyorum. Siz bu süreçte neler yaptınız faydasını gördüğünüz bir yöntem yada kür varsa lütfen paylaşır mısınız?

Kızlar merhaba 8 aylık evliyim. Geçen ay 2 3 defa eşimle korunmasız ilişkiye girdik ama doğurgan dönemde değildim maalesef hamile kalamadım. Bu ay planlı Bi şekilde denemek istiyorum. Siz bu süreçte neler yaptınız faydasını gördüğünüz bir yöntem yada kür varsa lütfen paylaşır mısınız?
Ovulasyon takibi yap Canım

Doktora git. Folik asit başlasın. Hormonlarına baktır en başından. Vücudun gebeliğe hazır mı öğren. Evde kendi yöntemlerimle istiyorum diyorsan da ovulasyon takibi yap. Bal-tarçın-çörek otu kürü deneyenler var. Ben de başlayacağım. Onu deneyebilirsin. Bi de daha yolun başındayken söylüyorum bence gebelik ve bebek hakkında olabildiğince az düşünmeye çalış. Bu konuda stres yapma

Back
X