Gebe kalmak istiyorum

Rabiskooo

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
53
11
18
26
Kızlar merhaba ben 2 yıl önce gebe kaldım ve düşük yaşadım, ozamandan beri istiyoruz ama olmuyor. Doktora gittim kaçdefa sorun yok diyor sadece pcos var ama oda hafif dedi. Neden olmuyor bilmiyorum ya bir kere oldu yine olur diye ümitleniyorum hep birde aşılama yaptırdım 7-8 ay önce ama yok olmadı. Benım gibi olan varmı kızlar benzer olay yaşayan yazın konuşalım lütfen

Hormon değerleriniz nasıl? Kilo nasıl insülin direnci var mı? Eşin sonuçları nasıl? Aşılamada hangi ilaç kullanıldı?

Hormon değerleriniz nasıl? Kilo nasıl insülin direnci var mı? Eşin sonuçları nasıl? Aşılamada hangi ilaç kullanıldı?
Eşimin normal değerleri, erkeklik hormonum yüksek benım aşılamada ne kullanıldı hatırlamıyorum insülin direnci yok baktırmıştım normal ya bılmıyorum tüp bebekmi yaptırsam yoksa beklesem mi

3 senelik evliyim 2 yıldır istiyoruz sizce beklemek mi dogru tüp bebek mi 26 yaşındayım
Bilemiyorum ben olsam 26 yaşında endişelenmezdim ama sizin aile durumunuza, psikolojinize, maddiyatınıza göre değişir bu durum. Eşiniz ve sizde bir sıkıntı yoksa kontrolleriniz tamsa duruma göre değerlendirirsiniz.

Back
X