gebe kalmak istiyorum.

hiranur22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
55
0
86
36
İstanbul
adet düzensizligi yasıyorum 2 yada 3 ayda bir adet oluyorum doktora gittim kac kez test yaptılar bir sürü bir müüddet kontrol hapı kullandım tekrar gittim bi sorunun yok stres dedi.. 1 yıl gecti korunmadıgım halde hamile kalamadım ve hala düzensizim.. korkuyorum bebegim olur mu allahın izniylee mirmirmirmirmirmirmirmir

Bende 1 buçuk sene oldu sanırım bebek istiyoruz ama olmadı bizde de. Doktora gitmiştim bi aralar o zaman her şey normal dedi doktor. Ama hala olmadı. Eşimi spermogram mıdır nedir onu yaptırsın dedi ama eşim gitmek istemedi. Hala da direniyor. Bende de son aylarda adet düzensizliği oldu. Korunmadığımdan beri adetim gecikmeye başladı. Önceleri 28 günde olurdum, sonra 30 gün, 32 gün ve en son 36 günde geldi adetim. Bende bu ay progestan kullanmaya başladım adetim düzene girsin diye. Hemde bebek daha kolay tutunabiliyormuş. Sakın ümitsizliğe kapılma arkadaşım. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur. Bende bazen acaba olmayacak mı benim bebeğim diye ümitsiz olabiliyorum etrafta başkalarının bebeklerini görünce ama hayırlı ve sağlıklı olması daha önemli. Ne zaman olacaksa o zaman olur. Bazen o kadar uğraşılıyor tüp bebek vs. sonra hayırlı olmuyor yada engelli olur bebekler. O zaman daha çok üzülmez misin. Bende kendimi bu şekilde teselli ediyorum.
Sonuçta doktora gitmişsin anladığım kadarıyla.
Senin elinden geleni yaparsın, zaten Allah ne zaman isterse o zaman bebeğin tutunur ve bırakmaz seni inşallah :)

adet düzensizligi yasıyorum 2 yada 3 ayda bir adet oluyorum doktora gittim kac kez test yaptılar bir sürü bir müüddet kontrol hapı kullandım tekrar gittim bi sorunun yok stres dedi.. 1 yıl gecti korunmadıgım halde hamile kalamadım ve hala düzensizim.. korkuyorum bebegim olur mu allahın izniylee mirmirmirmirmirmirmirmir

Muhtemelen polikistik over sendromu olarak adlandırılan bir hastalığınız var. Bu hastalıkta yumurtlama geç olmaktadır. Yumurtlama zamanının düzenlenebilmesi için ilaçla yumurta gelişimi ve çatlatılması gerekmektedir. Tedavi ile çocuk sahibi olabilirsiniz

canım bende 3 yıllık evlıyım bızımde çocugumuz olmadı olsn üzülme herşeyde bı hıkmet vardr. adetını düzenlemen ıçın hergun sogan kabugunu kaynatıp sabah ve akşam ıç inan herşey yoluna gırecek bırde melısa çayı iç sıtrese ıyı gelıyor kafana takmaadgın zaman ümidigin yeşerır sevgıler.

Back
X