• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmak ne zormus

birgaripanneadayii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
74
-3
3
Kızlar 3 aylık evliyim gebe kalmayı planlıyoruz innovita ile pik gördükten sonra 2 gün değerlendirdik.Yaklaşık 30 dk ayaklarımı havaya diktim,yok yumurtlama günü kovala bilmem ne ya bu kazayla hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Annelerimiz yumurtlama günü mü kovalamış bizi yaparken gercekten çıldıracağım olanların nasıl oluyor sürpriz diyorlar bir de.Bizim kadınlığımızda mı sorun var valla yeter isyan edeceğim

Kızlar 3 aylık evliyim gebe kalmayı planlıyoruz innovita ile pik gördükten sonra 2 gün değerlendirdik.Yaklaşık 30 dk ayaklarımı havaya diktim,yok yumurtlama günü kovala bilmem ne ya bu kazayla hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Annelerimiz yumurtlama günü mü kovalamış bizi yaparken gercekten çıldıracağım olanların nasıl oluyor sürpriz diyorlar bir de.Bizim kadınlığımızda mı sorun var valla yeter isyan edeceğim
3 ayda mı isyan ettin.İki senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı.Yıllarca uğraşıp gebe kalamayan bir sürü insan var.3 ayda isyan etmek çok garip

Daha çok yeni evlisiniz önünüzde zamanınız var endişe etmeyin kendinizi kötülemeyin elbet bir evladınız olur Allah'ın izniyle
İnsallah Nehir bacım elbet olur...olur da boş duvara bakıp ağlatacak kadar yıpratıcı bir süreç..pcosluyum ilerlemiş değil daha takip sadece.dr uterin septum dedi perdeli rahim.eşimde varikosel var...Mevlam kerim

3 ayda mı isyan ettin.İki senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı.Yıllarca uğraşıp gebe kalamayan bir sürü insan var.3 ayda isyan etmek çok garip
Dr beni öyle korkuttu ki.Diğer arkadaşa anlattım rahmin perdeli dedi kistler de var dedi eşimi de söyledim ooo ya yaptın ya yapamadın dedi aynen bu üslupla..

İnsallah Nehir bacım elbet olur...olur da boş duvara bakıp ağlatacak kadar yıpratıcı bir süreç..pcosluyum ilerlemiş değil daha takip sadece.dr uterin septum dedi perdeli rahim.eşimde varikosel var...Mevlam kerim
Hepsinin çözümü var canım kendini üzme lütfen tıp ilerledi varikoselin ve perdeli rahiminin ameliyatları var pcos engel değil hamile kalmaya doktorlar öyle söylüyor daha genceciksin

Dr beni öyle korkuttu ki.Diğer arkadaşa anlattım rahmin perdeli dedi kistler de var dedi eşimi de söyledim ooo ya yaptın ya yapamadın dedi aynen bu üslupla..
Dün bir arkadaşım bana oturmaya geldi.Bebek mevzusu açıldı.Kız kardeşi 10 yıllık evli çocuğu olmamış.Doktora gitmedi mi dedim.Gitmiş rahmin perdeli ve bu nedenden dolayı rahmin gebeliğe uygun değil taşıyamaz demiş.Bunun bir çözümü yok mu dedim.Antalyada Akdeniz Üniversitesi nde ameliyatı yapılıyormuş.Neden gidip yapmıyor dedim kocası götürmüyor dedi.Eğer imkanınız varsa Antalya da bunun ameliyatı yapılıyormuş bilginiz olsun

Dün bir arkadaşım bana oturmaya geldi.Bebek mevzusu açıldı.Kız kardeşi 10 yıllık evli çocuğu olmamış.Doktora gitmedi mi dedim.Gitmiş rahmin perdeli ve bu nedenden dolayı rahmin gebeliğe uygun değil taşıyamaz demiş.Bunun bir çözümü yok mu dedim.Antalyada Akdeniz Üniversitesi nde ameliyatı yapılıyormuş.Neden gidip yapmıyor dedim kocası götürmüyor dedi.Eğer imkanınız varsa Antalya da bunun ameliyatı yapılıyormuş bilginiz olsun
Oy bacım şimdi diyeceksin kendine neden bu kadar pozitif değilsin.Ne olur o arkadasa söyle perdeli rahim gebeliğe gercekten engel değil sadece erken doğum riski var buyudukce bebeğin alanı daralıyor diye.Allahım sifa versin hepimize

Oy bacım şimdi diyeceksin kendine neden bu kadar pozitif değilsin.Ne olur o arkadasa söyle perdeli rahim gebeliğe gercekten engel değil sadece erken doğum riski var buyudukce bebeğin alanı daralıyor diye.Allahım sifa versin hepimize
Valla canım arkadaşım ın bana söylediği bu şekilde.Bu yüzden çocuğu olmamış.Belki de farklı nedenlerden dolayı da olmuyordur.Bana sadece bu şekilde açıklama yaptı.Ben de çok istiyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Tez zamanda hayırlı haberler alalım inşallah.

Valla canım arkadaşım ın bana söylediği bu şekilde.Bu yüzden çocuğu olmamış.Belki de farklı nedenlerden dolayı da olmuyordur.Bana sadece bu şekilde açıklama yaptı.Ben de çok istiyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Tez zamanda hayırlı haberler alalım inşallah.
Amin amiiin amiiin...inan yavrusunu yalayan kedi videosu görüp ağlıyorum.Yüce rabbim bu kutsal duyguyu bize de tattırsın

Eskiden annelerimiz yumurtlama günü kovalamıyormuş ama paketli gıda , pestisitli sebzeler de yemiyorlarmış :(
sürekli hareket halindelermiş. ve oturup bunu düşünmeye vakitleri yokmuş
çok fazla düşünmemenizi tavsie ederim.
ovülasyon testi bende yaptım yalan değil , sadece yumurtlama günümü bilmek için yapmıştım. bu işin başlıca sebebi stres , salınca allah ın izniyle oluyor

benim doktorum ne zaman bu yumurtlama testlerini vs bırakırsan o zaman hamile kalacaksın bak gör diyordu hep. gercekten de bıraktığım ilk ay hamile kaldım 😂😂 doğru zamanda geliyor bebiş inanın.

3 aylık evlilik için bebek çok erken diye düsünüyorum. en az 12 ay doğal yollardan denemenizi istiyor zaten doktorlar 🥰 ben tam 13.ayımda hamile kaldım 🥰

3 aylık evliyim ve gebe kalmak ne zormuş!!! Gerçekten mi lütfen yazın bize ne kadar zorlandınz bu kocaaa 3 ay içinde 😉

Ben ilk gece hamile kalanlardanım. Öyle ayakları havaya kaldir,beline yastık koy bilmem ne denemedim. Sizde pik yumurtlama günü falan kovalamayın olacağı varsa oluyor. Psikolojik olarak rahat olun kendinizi rahat bırakın,hem daha yeni evliymissin. Ne zaman olacak diye düşünme kendini rahat bırakırsan olur inşallah. Psikoloji de çok önemli

Allah gönlünüze göre versin nasibinizde olsun çok arattırmasın inşAllah .

Daha yolun çok başındasınız tüp bebeğe gidene kadar bende aynı sizin gibi düşürdüm millet ugusturucu kullanıyor alkol kullanıyor kala kala bizim sigaraya mı dert kaldı diye meğersem hiç öyle olmuyormuş

Back
X