Gebe kalmayı aklımdan nasıl cikartabilirim asiri stresliyim

tontis3232

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
41
16
8
32
Merhaba arkadaslar uzun suredir tedavi goruyoruz ve maalesef sonuc alamiyoruz ve asiri stres yapiyorum kafamdan atamiyorum kafamdan atmak icin ne yapabilirim

Bende takipteyim konunu canım. Nacizane, misafir ağırlıyorum hemen her gün. Hazırlık falan derken akşam oluyor. Akşam da ye iç sohbet derken gece. Gece de işte kk da dolanıp kafaya takma anlarım başlıyor.

Merhaba; bir arkadaşımın herhangi bir sorunu olmamasına rağmen hamile kalamıyordu doktor eşiyle iletşimde olmasına ve ufak tatillere çıkmasını söyledi sonra hamile kaldı.

Tatilde desen cikamiyorsun cunku tedaviye tonca para gidiyor.
Izinler tedavide bitiyor.
Bende seneye izinler gelsin insallah insallah kacacicam bi yere esimle.
Aşiri stres yapmiyorum ama düsunmeden edilmiyor illaki. Kitab filan oku. Resim yeteneģin varsa ilgilen ne bilim bana el yeteneģimi calistirmsk iyi geliyor :)

Merhaba; bir arkadaşımın herhangi bir sorunu olmamasına rağmen hamile kalamıyordu doktor eşiyle iletşimde olmasına ve ufak tatillere çıkmasını söyledi sonra hamile kaldı.
maalesef esimin isi geregi senede 1 kez gidebiliyoruz ama isteidgimiz kadar oyalanalim maalesef gece yataga yatinca yine kafaya geliyor

Bende takipteyim konunu canım. Nacizane, misafir ağırlıyorum hemen her gün. Hazırlık falan derken akşam oluyor. Akşam da ye iç sohbet derken gece. Gece de işte kk da dolanıp kafaya takma anlarım başlıyor.
merhaba canim ne guzel vakit gecirirsin ben memleketimde olmayinca misafir pek olmuyor o yuzden bos olunca kafaya takiliyor bu ay icin niyet aldim umursamamak icin insallah takmam

inan canim herseyi yaptim su tedavi sonrasi acaba hamilemiyim birde vucut insana oyun oynuyor dolayisiyla gece yat cocugum olacak mi sabah kalk cocugum olacakmi yani oyle birsey ki migde bulantim ogurme felan bu ay goren herkes hamilemisin felan dedi o derece belirti yasiyorum ama tabi sabah kalkinca hayal kirikligi

Reactions: H M
Bu ay tedavim degisti ins sonuc alirsak sizinle surecimi paylasacagim malum cocuk istedigimiz bu zamandan yana benimle ayni kaderi paylasan varmi diye bakmadigim site kalmadi

Merhaba arkadaslar bugun kontrolum vardi sag tarafimda 2 tane yumurta olusmus birisi 13 digeri 15 mm olmak uzere doktorum carsamba gunu tekrar cagirdi daha saglikli bir sonuc almak icin buyuk ihtimalle casamba gunu catlatma ignesini de yapariz dedi bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…