Yok güzelim önemli değil, hepimiz hergün ne stresler yaşıyoruz işte onlara sayalım.a.s. Açıkçası ablamda kan uyuşmazlığı vardı ama bir tedavi uygulanmadı, sadece her düşükten sonra bir iğne vurulması gerekiyordu onları vuruldu. Ablamla konuştum bende geçen(ben o zaman daha küçüktüm konuları pek bilmiyordum daha şimdi sordum), henüz kimseye söylemiyoruz bebek istediğimizi olmuyo diye üzülmesinler diye laf arasında sordum yani.
Neyse ablam dedi ki artık olmuyor diye düşünüyorduk ve birden hamile kalınca ve kanamam olunca hastaneye yattım dedi. Hastane de 1-2 hafta kaldıktan sonra sorun çıkmadı dedi. Birde bebeklerini kaybetmesinin asıl nedeni ya yumurtanın yada spermin kalitesiz olması imiş.
Açıkçası biz o zaman her hamileliğinde seviniyorduk ve düşük oluncada çok üzülüyorduk. Hatta bu hamileliğinde de sevinememiştik bile yine bişey olacak korkusu ile. Ama Allah a bin şükür sağsalim doğdu yeğenim, ailemizin neşesi:asigim: İnşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere -içinde bana da- onun gibi tatlı akıllı bir bebek nasip eylera.s.