Gebe kalmayı kolaylaştıran nöbet(kaya)şekeri!

GamSem16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
381
158
33
35
Merhaba hanımlar.1 bucuk senedr bebiş istiyoruz ama malesef olmuyo:( ikimizdede hic bi sorun yok cok sükür ama doktor klomen verdi bu ay 3 ay olcak onu kullanıyorum.gecen tesadüfen öğrendim nöbet şekeri diye bişey varmıs vajinaya konup beklettikten sonra ilişkiye giriliyomus ve hamileligi kolaylaştırıyomus duydunuzmu hic yadA kullanan var mı aranızda cevap yazarsanz mutlu olurum:) teşekkür ediyorum şimdiden

Boyle seylere inanmayin ve uygulamayin bence herkesin bunyesi de farkli belki sizde kotu sonuclara yol acar ne guzel doktora gitmissiniz dinleyin doktorunuzu

Merhaba hanımlar.1 bucuk senedr bebiş istiyoruz ama malesef olmuyo:KK43: ikimizdede hic bi sorun yok cok sükür ama doktor klomen verdi bu ay 3 ay olcak onu kullanıyorum.gecen tesadüfen öğrendim nöbet şekeri diye bişey varmıs vajinaya konup beklettikten sonra ilişkiye giriliyomus ve hamileligi kolaylaştırıyomus duydunuzmu hic yadA kullanan var mı aranızda cevap yazarsanz mutlu olurum:) teşekkür ediyorum şimdiden
Bende duydum ve yakın bi akrabamızın çocugu bunun sayesinde oldu

Yaa ne güzel bnde kullandım ama 1 ay kullandım halâ duruyo kullansam mı acaba bilmiyorum
Benimde bir oglum var dört yaşında üç yıldır korunmuyorum ama olmadı bebek yaşım 31 oldu bende aldım ondan bi denk getiremedim bi kere koydum o zamanda ilişki olmadı sonrada hep unuttum bu ay deneyecem inş tutar bi zararı yok denemekten bişey olmaz senin yaş kaç

Benimde bir oglum var dört yaşında üç yıldır korunmuyorum ama olmadı bebek yaşım 31 oldu bende aldım ondan bi denk getiremedim bi kere koydum o zamanda ilişki olmadı sonrada hep unuttum bu ay deneyecem inş tutar bi zararı yok denemekten bişey olmaz senin yaş kaç
Bn 27 yasındayım 2 senedir istiyoruz bizde bi sorun yok cok şükür ikimizde de ama nasip iste

Inşşşş olur en kısa zamanda haber verirsin bana hayıt çayınıda çok içen var oda işe yarıyormuş
İnşallah canım hayıt cayını duydum ama adet düzensizliği de yapabiliyomus diye biliyorum.bu arada bugun adetim 5 gğn gecikti bnm hic adet sancım da yok bilemedim vala kafam karısık

kız vajina florasını bozar, mantar enfeksiyon neyim olursun. bir tüp bebek merkezine gitseniz?

rahim filmin çekildi mi?
Hayır canım aksine içindeki akıntıyı cıkartıyo ben kullandıgımda sapsarı akıntım olmustu afedersin.bi zararını görmedim

Back
X