Bende duydum ve yakın bi akrabamızın çocugu bunun sayesinde olduMerhaba hanımlar.1 bucuk senedr bebiş istiyoruz ama malesef olmuyoikimizdede hic bi sorun yok cok sükür ama doktor klomen verdi bu ay 3 ay olcak onu kullanıyorum.gecen tesadüfen öğrendim nöbet şekeri diye bişey varmıs vajinaya konup beklettikten sonra ilişkiye giriliyomus ve hamileligi kolaylaştırıyomus duydunuzmu hic yadA kullanan var mı aranızda cevap yazarsanz mutlu olurum:) teşekkür ediyorum şimdiden
Yaa ne güzel bnde kullandım ama 1 ay kullandım halâ duruyo kullansam mı acaba bilmiyorumBende duydum ve yakın bi akrabamızın çocugu bunun sayesinde oldu
Benimde bir oglum var dört yaşında üç yıldır korunmuyorum ama olmadı bebek yaşım 31 oldu bende aldım ondan bi denk getiremedim bi kere koydum o zamanda ilişki olmadı sonrada hep unuttum bu ay deneyecem inş tutar bi zararı yok denemekten bişey olmaz senin yaş kaçYaa ne güzel bnde kullandım ama 1 ay kullandım halâ duruyo kullansam mı acaba bilmiyorum
Bn 27 yasındayım 2 senedir istiyoruz bizde bi sorun yok cok şükür ikimizde de ama nasip isteBenimde bir oglum var dört yaşında üç yıldır korunmuyorum ama olmadı bebek yaşım 31 oldu bende aldım ondan bi denk getiremedim bi kere koydum o zamanda ilişki olmadı sonrada hep unuttum bu ay deneyecem inş tutar bi zararı yok denemekten bişey olmaz senin yaş kaç
Inşşşş olur en kısa zamanda haber verirsin bana hayıt çayınıda çok içen var oda işe yarıyormuşBn 27 yasındayım 2 senedir istiyoruz bizde bi sorun yok cok şükür ikimizde de ama nasip iste
İnşallah canım hayıt cayını duydum ama adet düzensizliği de yapabiliyomus diye biliyorum.bu arada bugun adetim 5 gğn gecikti bnm hic adet sancım da yok bilemedim vala kafam karısıkInşşşş olur en kısa zamanda haber verirsin bana hayıt çayınıda çok içen var oda işe yarıyormuş
Ayy inşşşş bebiş vardır test yapmadım mı nasıl duruyosun ben meraktan çatlardımİnşallah canım hayıt cayını duydum ama adet düzensizliği de yapabiliyomus diye biliyorum.bu arada bugun adetim 5 gğn gecikti bnm hic adet sancım da yok bilemedim vala kafam karısık
Yapmadım canm sabretmeyi ögrendim artık.tekrar negatif cıkar diye korkuyorumAyy inşşşş bebiş vardır test yapmadım mı nasıl duruyosun ben meraktan çatlardım
Hayır canım aksine içindeki akıntıyı cıkartıyo ben kullandıgımda sapsarı akıntım olmustu afedersin.bi zararını görmedimkız vajina florasını bozar, mantar enfeksiyon neyim olursun. bir tüp bebek merkezine gitseniz?
rahim filmin çekildi mi?
Ümidini kesme ozamn olmaz umut hep olsun canım benim güzel haberlerini bekliyorumYapmadım canm sabretmeyi ögrendim artık.tekrar negatif cıkar diye korkuyorum
İnşallah canm amin :)Ümidini kesme ozamn olmaz umut hep olsun canım benim güzel haberlerini bekliyorum
İlk sayfada yazdım canım ne oldugunu ilk sıradaBu şeker ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?