H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.315 442 53 35 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #1 Merhaba adetim.dun bitti bugün iliskiye girmek gebe kalma ihtimali var mı hangi günler iliskiye girsem daha hızlı gebe kalırım
Merhaba adetim.dun bitti bugün iliskiye girmek gebe kalma ihtimali var mı hangi günler iliskiye girsem daha hızlı gebe kalırım
A Aysegul Alav Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 195 64 18 25 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #2 harivefaa .!.: Merhaba adetim.dun bitti bugün iliskiye girmek gebe kalma ihtimali var mı hangi günler iliskiye girsem daha hızlı gebe kalırım Genişletmek için tıkla... Hem adetten hemen sonra hemde yumurtlama gunlerinde
harivefaa .!.: Merhaba adetim.dun bitti bugün iliskiye girmek gebe kalma ihtimali var mı hangi günler iliskiye girsem daha hızlı gebe kalırım Genişletmek için tıkla... Hem adetten hemen sonra hemde yumurtlama gunlerinde
muallime00 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2023 468 216 23 27 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #3 Elinden geldiğince günaşırı yapmaya çalış yok o kadar olmaz diyorsan Ovülasyon testiyle takip etmek lazım
Elinden geldiğince günaşırı yapmaya çalış yok o kadar olmaz diyorsan Ovülasyon testiyle takip etmek lazım
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.315 442 53 35 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #4 Aysegul Alav .!.: Hem adetten hemen sonra hemde yumurtlama gunlerinde Genişletmek için tıkla... He tamam peki bizim gebe ihtimali yüksek olan iki gün üst üste geliyor iki gün üst üste iliskiye girsem faydası olur mu ki
Aysegul Alav .!.: Hem adetten hemen sonra hemde yumurtlama gunlerinde Genişletmek için tıkla... He tamam peki bizim gebe ihtimali yüksek olan iki gün üst üste geliyor iki gün üst üste iliskiye girsem faydası olur mu ki
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.315 442 53 35 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #5 dilanurrr .!.: Elinden geldiğince günaşırı yapmaya çalış yok o kadar olmaz diyorsan Ovülasyon testiyle takip etmek lazım Genişletmek için tıkla... O testi hiç yaomadim ya
dilanurrr .!.: Elinden geldiğince günaşırı yapmaya çalış yok o kadar olmaz diyorsan Ovülasyon testiyle takip etmek lazım Genişletmek için tıkla... O testi hiç yaomadim ya
A Aysegul Alav Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 195 64 18 25 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #6 harivefaa .!.: He tamam peki bizim gebe ihtimali yüksek olan iki gün üst üste geliyor iki gün üst üste iliskiye girsem faydası olur mu ki Genişletmek için tıkla... Olur bence daha sonraları 1 gün arayla yap belinin altına da yastık koy faydası olur canim
harivefaa .!.: He tamam peki bizim gebe ihtimali yüksek olan iki gün üst üste geliyor iki gün üst üste iliskiye girsem faydası olur mu ki Genişletmek için tıkla... Olur bence daha sonraları 1 gün arayla yap belinin altına da yastık koy faydası olur canim
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.315 442 53 35 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #7 Aysegul Alav .!.: Olur bence daha sonraları 1 gün arayla yap belinin altına da yastık koy faydası olur canim Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun ya o yastık bel boşluğuna mi koyacam yoksa kalça etlerinin altına mı koyayim
Aysegul Alav .!.: Olur bence daha sonraları 1 gün arayla yap belinin altına da yastık koy faydası olur canim Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun ya o yastık bel boşluğuna mi koyacam yoksa kalça etlerinin altına mı koyayim
A Aysegul Alav Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 195 64 18 25 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #8 harivefaa .!.: Allah razı olsun ya o yastık bel boşluğuna mi koyacam yoksa kalça etlerinin altına mı koyayim Genişletmek için tıkla... Belinin altına koy hem ilişki sırasında hem de ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldir ve öyle bekle ki sperm vajinaya daha rahat ulaşsın
harivefaa .!.: Allah razı olsun ya o yastık bel boşluğuna mi koyacam yoksa kalça etlerinin altına mı koyayim Genişletmek için tıkla... Belinin altına koy hem ilişki sırasında hem de ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldir ve öyle bekle ki sperm vajinaya daha rahat ulaşsın
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.315 442 53 35 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #9 Aysegul Alav .!.: Belinin altına koy hem ilişki sırasında hem de ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldir ve öyle bekle ki sperm vajinaya daha rahat ulaşsın Genişletmek için tıkla... Peki ben sabah coccuk yapttim Allah in izni ile ama bir saat uzandım sadece sende yeter li mi diyirlar o gün duş alma He ne yapayım
Aysegul Alav .!.: Belinin altına koy hem ilişki sırasında hem de ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldir ve öyle bekle ki sperm vajinaya daha rahat ulaşsın Genişletmek için tıkla... Peki ben sabah coccuk yapttim Allah in izni ile ama bir saat uzandım sadece sende yeter li mi diyirlar o gün duş alma He ne yapayım
A Aysegul Alav Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2023 195 64 18 25 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #10 harivefaa .!.: Peki ben sabah coccuk yapttim Allah in izni ile ama bir saat uzandım sadece sende yeter li mi diyirlar o gün duş alma He ne yapayım Genişletmek için tıkla... Aynnen hemen duş alma en az yarım saat uzanman yeterli istersen daha fazla da uzanabilirsin
harivefaa .!.: Peki ben sabah coccuk yapttim Allah in izni ile ama bir saat uzandım sadece sende yeter li mi diyirlar o gün duş alma He ne yapayım Genişletmek için tıkla... Aynnen hemen duş alma en az yarım saat uzanman yeterli istersen daha fazla da uzanabilirsin
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.315 442 53 35 21 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #11 Aysegul Alav .!.: Aynnen hemen duş alma en az yarım saat uzanman yeterli istersen daha fazla da uzanabilirsin Genişletmek için tıkla... Ha tamam işte ise de gidiyirum ya ondan
Aysegul Alav .!.: Aynnen hemen duş alma en az yarım saat uzanman yeterli istersen daha fazla da uzanabilirsin Genişletmek için tıkla... Ha tamam işte ise de gidiyirum ya ondan