Gebe miyim acep ?

Kızlar bugun devlet hast. dr gittim muayene etti karından baktı kese görmedi tabi normal dedi kan istedi.
Hcg 26 çıktı.
Üç saat sonra kanamam başladı.
Özeldeki dr gittim. Alttan muayene etti kimyasal olabilir dedi.
Hcg çok düşük iki gün sonra bakalım tekrar kürtaja gerek olmaz rahimde gebelik görünmüyor dedi.
Yani bir kimyasal kalmıştı görmediğim oda oldu.
Nasip den ötesi yok Allah sağlık hayırlı evlat nasip etsin amin.
Şuan adet olmuşum gibi hiç bir hissim yok rutinmiş gibi geliyor hcg düşükya hormonlar sarsmadı hamdolsun.
yahu ben bu doktorları anlamıyorum benim hcg 1300 iken altan gözükmedi kesem vs. doktor gayet normal 1500 ün altında gözükmez dedi. nasıl bu kadar kolay gebelik yok diyor 26 lık bir hcg ile. bence bir doktora daha danış 26 çıkan bir hcg de kanama avrsa en azından doktor düşük için önlem almalıydı.

yahu ben bu doktorları anlamıyorum benim hcg 1300 iken altan gözükmedi kesem vs. doktor gayet normal 1500 ün altında gözükmez dedi. nasıl bu kadar kolay gebelik yok diyor 26 lık bir hcg ile. bence bir doktora daha danış 26 çıkan bir hcg de kanama avrsa en azından doktor düşük için önlem almalıydı.
Yok doktor gebesin dedi.
Devam ettirecek derecede kalınlık yok böyle çözülür dedi.
Önlemek için bu aşamada birşey yapsada ben istemem.
Düşüyorsa zaten sağlıklı değildir.
Sağlıklıysa zaten düşmez.
Kese görünmezken 26 hcg ye düşmemesi için müdahale etmek, düşüğü geciktirir faydası olmaz dedi katılıyorum bende.
Nasip den ötesi yok bacım.
Hayat ne tecrubeler yaşatıyor insana.

Biraz buruldum tabi.
Eşime söylemedim nasıl diyecem şaştım çok sevinmişti.

Biraz buruldum tabi.
Eşime söylemedim nasıl diyecem şaştım çok sevinmişti.
Hadi yaaaaaa çok üzüldüm :( bhcg düşük olduğunda progestan vermiyorlar evet. Ben iki kez yaşadım. Gittiğim tüm doktorlar yerleşme olmadan verilen progesteron düşüğü önlemez demişlerdi. Rahim duvarında yeterli kalınlık yoksa progesteron yetersiz rahimi besleyememiştir demek. Adetin 3. Günü tüm hormonlarına 21. Günü progesteronuna mutlaka baktır canım. Bir anormallik varsa bir dahaki için tedbir alırsın :(

Hadi yaaaaaa çok üzüldüm :KK43: bhcg düşük olduğunda progestan vermiyorlar evet. Ben iki kez yaşadım. Gittiğim tüm doktorlar yerleşme olmadan verilen progesteron düşüğü önlemez demişlerdi. Rahim duvarında yeterli kalınlık yoksa progesteron yetersiz rahimi besleyememiştir demek. Adetin 3. Günü tüm hormonlarına 21. Günü progesteronuna mutlaka baktır canım. Bir anormallik varsa bir dahaki için tedbir alırsın :KK43:
Bacım sen neyaptın varmı bişi hadi aana sevinelim inşallah :anneadayı:

Bacım sen neyaptın varmı bişi hadi aana sevinelim inşallah :anneadayı:
Yok gülüm yaaa bi şey olmadığı gibi rahimde de sıkıntı çıktı. Kubbede eğiklik olmuş gene parça olabilir dediler. Haftaya operasyon için randevu almaya çalışıyorum. Histeroskopi yapacaklar. Tüpler de de sıvı olabilir dediler. Gerçi bugün ultrasonda yok gibi ama yine de içeri girip bakmadan anlayamayız dediler.

Yok gülüm yaaa bi şey olmadığı gibi rahimde de sıkıntı çıktı. Kubbede eğiklik olmuş gene parça olabilir dediler. Haftaya operasyon için randevu almaya çalışıyorum. Histeroskopi yapacaklar. Tüpler de de sıvı olabilir dediler. Gerçi bugün ultrasonda yok gibi ama yine de içeri girip bakmadan anlayamayız dediler.
Bak ya. Geçmiş olsun Allah şifa versin bacım.
Ne umduk ne bulduk Allah dermansız dert vermesin.
Nasip den ötesi yok

Back
X