- 8 Temmuz 2025
- 31
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Aysegulllllllllnnbbbxxcfd
-
Çizgi belirgin canım ama kanaman olması normal değil. Akıntı normal ama üzerşne görmediysen yoğun miktarda kanaman olduysa doktorunla iletişime geç. Güzel haberlerle gel inşallahMerhaba 14 haziran son adet tarihim beklenen adet tarihime 2 gün var dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün bel ağrısıyla beraber hafif pembe akıntım ve kanamam oldu sizce ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3616197
İnşallah şimdi kan testi vermeye gidicemÇizgi belirgin canım ama kanaman olması normal değil. Akıntı normal ama üzerşne görmediysen yoğun miktarda kanaman olduysa doktorunla iletişime geç. Güzel haberlerle gel inşallah
Yerleşme olabilir kanama nedeni bir kan verebilirsinMerhaba 14 haziran son adet tarihim beklenen adet tarihime 2 gün var dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün bel ağrısıyla beraber hafif pembe akıntım ve kanamam oldu sizce ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3616197
Bakalım inşallah yerleşme kanamasıdırYerleşme olabilir kanama nedeni bir kan verebilirsin
Bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır
Haberdar et bizi de sonuç içinBakalım inşallah yerleşme kanamasıdır
Kaç gün geciktinizMerhaba kızlar burada yeniyimde haziran da 10 gün erken haziran 4 de adet oldum 12 gün sürdü haziran sonlarında doktor yumurtan çatlamış dedi ve yumurta kalitesine baktı düşük kalitesi dedi temuz 8 de kan testi negatif idrarda öyle ama ben hâlâ adet olmadım 2 3 gündür de çok yorgunluk ve gün içinde uykulu oluyorum normalde erken kalkardım ama şu günlerde uyanamıyorum sürekli uyumak istyorum ve gün içinde de öyle benim gibi durumu yaşayan var mı hamile kalmak istiyorum da
Haziran 4 de adet oldum 10 gün erken gelmişti temmuz10 hala olmadımKaç gün geciktiniz
Kan ver ve doktora git ona göre belki progestan başlatır direkt gebelik varsaMerhaba 14 haziran son adet tarihim beklenen adet tarihime 2 gün var dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün bel ağrısıyla beraber hafif pembe akıntım ve kanamam oldu sizce ne yapmalıyım Eki Görüntüle 3616197
Bi kan testi verin bence inşallah vardırHaziran 4 de adet oldum 10 gün erken gelmişti temmuz10 hala olmadım
Temmuz 8 de verdim ama negatif acaba o zaman belli olmama ihtimali var mı inşallah sağolunnBi kan testi verin bence inşallah vardır
Sizin de bizi haberdar edin inşallah herşey gönlünüzce olur ihmal etmeyin amaBi kan testi verin bence inşallah vardır
Tabiki siz de haber verin ben pazartesi vericem kanıSizin de bizi haberdar edin inşallah herşey gönlünüzce olur ihmal etmeyin ama
Nimo gebelik testiHangi gebelik testi bu? Bazıları yalancı pozitif çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?