Merhaba arkadaşlar.. Regli günüm 4 gün gecikti ama arada düzensizlikler olduğundan o benim içimi pek rahatlatmıyor . 2 Defa evde test yaptım pozitif çıktı. O testlerin doğruluğu için adet döneminin 10 gün geçmesi gerekiyormuş. Bayramdan sonra kan testi yaptıracağım fakat hamile miyim değil miyim emin olamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
gecikme varsa ve test pozitifse hamile olma olasılığın çok yüksek. Ben test yaparken hep 2 tane alıyodum garanti olsun diye eğer zaten 2 si de pozitifse hamilesindir. Hakkında hayırlısı olsun :)
Merhaba arkadaşlar.. Regli günüm 4 gün gecikti ama arada düzensizlikler olduğundan o benim içimi pek rahatlatmıyor . 2 Defa evde test yaptım pozitif çıktı. O testlerin doğruluğu için adet döneminin 10 gün geçmesi gerekiyormuş. Bayramdan sonra kan testi yaptıracağım fakat hamile miyim değil miyim emin olamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Aynen tatlım gözün aydın yiğen geliyo bizeeee :) yinede kan testini filan yaptır .. Bende hamileyken 2 test aldım pozitif çıktı çizginin biri net kırmızı diğerl silik .. Sabah ilk idrarla kesin çıkar dediler öylede yaptım yine aynı oldu .. Sağlık ocağına götrdün testleri hamilesln ama kan testi yapalım dediler .. Yaptırdım .. Yaptır testini belki vitamin ekskliğin filan olablr..
Bugün doktora gittim gebesin dedi evet ama erken gebelik, bebek tam gorunmuyor dedi ve progesteron ilaci verdi fitil seklinde. Devlet hastanesi olduğundan ilgilenmedi bir açıklama da yapmadı internetten ilaci okudugumda korktum düşük riskim mi var bilmiyorum bile. Sizlerden de kullananiz oldu mu?
Bugün doktora gittim gebesin dedi evet ama erken gebelik, bebek tam gorunmuyor dedi ve progesteron ilaci verdi fitil seklinde. Devlet hastanesi olduğundan ilgilenmedi bir açıklama da yapmadı internetten ilaci okudugumda korktum düşük riskim mi var bilmiyorum bile. Sizlerden de kullananiz oldu mu?
Hayırlı olsun,progestan ben kullanmadım ama düşük önleyici ve bebeğin tutunması için olduğunu biliyorum,istersen yakın zamanda başka bir doktora daha görün