Merhaba bugün 15 Haziran 14 Haziran adet günüm olması lazımdı. Mide ağrılarım nedeniyle dün test yaptım ama testim böyle çıktı. Acile gittim doktor kan tahlili vs yapmadı ultrosonda kese gözükmüyor henüz erken dedi gönderdi sizce hamilemiyim
hamilesiniz sağlık ocağında kan verebilirsiniz gittiğiniz hastanes devletse yapmayabilir insanların yüzüne bile bakmıyorlar herşeyi yapamayız deyip gönderiyorlar
Daha erken dediler yapmadılar bende anlamadım bugün sabah sağlık ocağında verdim gidiphayırlı olsun hamilesin.kan testi niye yapmadılar
Teşekkür ederimEvet canım hamilesin. Hayırlı olsun
Evet çok haklısınız inanın dün devlet acile gittim yüzümüze bakilmadihamilesiniz sağlık ocağında kan verebilirsiniz gittiğiniz hastanes devletse yapmayabilir insanların yüzüne bile bakmıyorlar herşeyi yapamayız deyip gönderiyorlar
Evet çok haklısınız inanın dün devlet acile gittim yüzümüze bakilmadi
devlet te gerçekten iş görmüyolar.erken geci mi var istediğin zaman yapıyolar.iyi yapmışsın canım sağlıkla ilerlesinDaha erken dediler yapmadılar bende anlamadım bugün sabah sağlık ocağında verdim gidip
malesef bende geçen hafta gebelik takibine başlamak için gittim hemşireler sekreterler ellerinden gelse dövecekler hastaları, doktorlar üstün körü muayene yapıp bir bilgi vermeden çıkın diyorlar bir daha gideceğimi sanmıyorum, özeller aşırı pahalı diye devleti tercih etmiştim pişman oldum.Evet çok haklısınız inanın dün devlet acile gittim yüzümüze bakilmadi
haklısınız yoğunlar ama bu hastalara affedersiniz köpek gibi davranma hakkı vermez kimseye geçen hafta gebelik takibi için gittim dayak yemeden çıktığıma şükrettim resmen, en azından doğum hastaneleri biraz daha anlayışlı olmalı hastalara karşı.Çünkü gebelik öğrenmemiz için aile sağlığı merkezleri var. Başka acil bir hastalığınız var ise aciller lazım, düşmeyen ateş, baygınlık, aşırı ağrılar, alerji atakları, kırıklar, kazalar vs... Özellikle bu süreçte çok yoğun oluyorlar en acile kaldırıldığımda gördüğüm tablo sonrası inanın öyle çok üzülüyorum. Covid pozitif olduğu halde covid değilim ben sadece öksürük oldum deyip doktorum hemşirenin suratına aksıran tıksıran, benim acımı kesemedin diye sağlık malzemelerini atan garip insanlar gördüm öyle şok oldum ki.
haklısınız yoğunlar ama bu hastalara affedersiniz köpek gibi davranma hakkı vermez kimseye geçen hafta gebelik takibi için gittim dayak yemeden çıktığıma şükrettim resmen, en azından doğum hastaneleri biraz daha anlayışlı olmalı hastalara karşı.
malesef şikayet etsekte birşey elde edemiyoruz ki bu ülkede, özeller çok pahalı diye devlette başlamak istemiştim ama şuanda bir daha gideceğimi sanmıyorum zorlansamda öderken en azından adam gibi muamele görürüm, rabbim gitmek zorunda kalanların yardımcısı olsun, sancısı başlayan kadınlar var kimse ilgilenmiyor asla hastanın yanına kendi yakınından birini almıyorlar kendileride ilgilenmiyor, hastalar kendi halinde kıvranıyor koridorlarda.İşte öyle durumlarda e nabıza girip bizimle ilgilenen doktor hakkında, hastane hakkında yorum yapabiliyoruz. Özel devlet farketmeksizin hem de. Ben de şehir hastanesinden vs çok çok memnunm baygın gittim diye hiç bir tetkik için beni yürütmediler bile. Ancak kadın doğum için gittiğimde umursamdılar bile kortizon basıp geçecekler en riskli zamanımda, orada kanaman yoksa kıymetin yok.
malesef şikayet etsekte birşey elde edemiyoruz ki bu ülkede, özeller çok pahalı diye devlette başlamak istemiştim ama şuanda bir daha gideceğimi sanmıyorum zorlansamda öderken en azından adam gibi muamele görürüm, rabbim gitmek zorunda kalanların yardımcısı olsun, sancısı başlayan kadınlar var kimse ilgilenmiyor asla hastanın yanına kendi yakınından birini almıyorlar kendileride ilgilenmiyor, hastalar kendi halinde kıvranıyor koridorlarda.
Olabilir canım Allah vicdan versin devlet hastanesindekilereSanırım şehirden şehire de değişiyor durum
Valla hepsine versin bence. Şu an kontrollere özel hastaneye gidiyorum ama doktorumdan dolayı, onun dışında çalışanlarlardan memnun değilim. En son tahlil vs o kadar sıkıntı yaşattılar ki. Şehir hastanesinde ise çok memnun kaldım ama randevu ve istediğim doktor olmadığı için sıkıntı olup gitmedim.Olabilir canım Allah vicdan versin devlet hastanesindekilere
çok zor her aşaması umarım sağ sağlim atlatırız şu süreciValla hepsine versin bence. Şu an kontrollere özel hastaneye gidiyorum ama doktorumdan dolayı, onun dışında çalışanlarlardan memnun değilim. En son tahlil vs o kadar sıkıntı yaşattılar ki. Şehir hastanesinde ise çok memnun kaldım ama randevu ve istediğim doktor olmadığı için sıkıntı olup gitmedim.
bence de sen hamilesin ben de merak ediyorum adet olmadım göğüslerimde hassasiyet var özellikle yumurta yerken farklı bir tat alıyorum idrar testinde çıkmıyor ama özellikle pişmiş soğan ve yumurtadan aldıgım koku ve tat neyin nesi böyle bir şey yaşayan oldu mu ?Merhaba bugün 15 Haziran 14 Haziran adet günüm olması lazımdı. Mide ağrılarım nedeniyle dün test yaptım ama testim böyle çıktı. Acile gittim doktor kan tahlili vs yapmadı ultrosonda kese gözükmüyor henüz erken dedi gönderdi sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?