Gebe miyim

eymosum

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
8
1
1
34
Günaydın bayanlar korunuyorduk.Adet günüm 6 gün gecikti Dört gün önce pembemsi leke gördüm .Sonraki gün rengi kahverengine döndü.2 gündür de açık kahverengi akıntı var.Sancım var ama kanama yok.Normalde ilk üç gün kanamam olur.Bugün erken gebelik testi yaptım.Bu şekilde çıktı.Gebe olma ihtimalim var mı ?
IMG_20250714_064649.webp

Günaydın bayanlar korunuyorduk.Adet günüm 6 gün gecikti Dört gün önce pembemsi leke gördüm .Sonraki gün rengi kahverengine döndü.2 gündür de açık kahverengi akıntı var.Sancım var ama kanama yok.Normalde ilk üç gün kanamam olur.Bugün erken gebelik testi yaptım.Bu şekilde çıktı.Gebe olma ihtimalim var mı ?Eki Görüntüle 3617214
Eğer güvenilir bir marka ise büyük ihtimalle hamilelik var 🌸

Dediğiniz şekilde lekelenme gebeliği gösteriyor testten enin değilseniz bir daha yapın büyük ihtimalle var

Dediğiniz şekilde lekelenme gebeliği gösteriyor testten enin değilseniz bir daha yapın büyük ihtimalle var
Şimdi baktım da bu marka teste yalancı pozitif çok çıkmış kullananların çoğu öyle yazmış dün nöbetçi eczaneden aldı eşim bunu vermişler.Başka bir test alalım.Adetim 6 gün gecikti hangi testi önerirsiniz.

Şimdi baktım da bu marka teste yalancı pozitif çok çıkmış kullananların çoğu öyle yazmış dün nöbetçi eczaneden aldı eşim bunu vermişler.Başka bir test alalım.Adetim 6 gün gecikti hangi testi önerirsiniz.
Si bence kan verin çünkü 6 gün gecikmiş kesinlikle çıkar ben adetime 2 gün kala öğrenmiştim

Erken gebelikte freely, normal testlerde surelab ve bir gebenin günlüğü var ben de internetten almıştım eczane testlerini bilmiyorum ama ben de 1 gün gecikmede bunların hepsi doğru vermişti

Olduğum yerde sağlık ocağı yok.Merkeze de biraz uzağız bu iki gün gitme durumum yok.

Bulunduğum yerde sağlık ocağı yok merkeze biraz uzağız bugün gitme durumum yok

O marka yanlış çok çıkartıyor ama sizinki çok bariz bir çizgi.. days comfort aldırın eczaneden ya da albi marka kaset test... Zaten her türlü kaset testte çıkar gecikme bayağı olmuş

O marka yanlış çok çıkartıyor ama sizinki çok bariz bir çizgi.. days comfort aldırın eczaneden ya da albi marka kaset test... Zaten her türlü kaset testte çıkar gecikme bayağı olmuş
Kan verdim test yanlış yalancı pozitif gebelik yok

Back
X