Gebe miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaaltun21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
41
1
1
25
Ben şüpheli bi ilişki yaşadım ardından tam 10 gün sonra günümde ve olması gerektiği gibi reglimi oldum ardın yine 1 ay sonra 2.reglimi oldum fakat bu reglinin belirtisi diğer reglimfen farklıydı normalde belim ağrırdı ama bu ay olan reglimde tansiyonum düştü sabahınada regli olmuşum yani kısaca ilişkiden 40 gün geçti ben bu süreçte normal zamanlarda reglilerimide oldum gebelik ihtimalim var mı?

Belirtisi farklı diye hamilelik ihtimali olmaz zaten regl olmuşsun

Bu 5. Konun. Değilsin

Af buyurun size ve sürtündüm hamile miyim tarzı konular açan herkese yazacağım, koskoca genç kadınlarsınız kiminiz 25 kiminiz 30 yaşında, bu yaşta vücudunuzu bile tanımıyorsunuz, yüzeysel üstelik üzerinizde kıyafet varken hamile kalınmayacağını bile bilmiyorsunuz, öte yandan gebe kalacaksınız diye de korkudan ne yapacağınızı bilemiyor aynı konuyu üst üste defalarca ısrarla açıp insanları da bunaltıyorsunuz.

Aynı konuyu 13 defa açtınız, sizi aynı konuyu açmayın diye kaç defa uyardım, konularınızı kapadım, banladım ama hala aynısınız.
Hanımefendi üzerinizde kıyafet varken hamile kalamazsınız, tıbben mümkün değil, biyolojik olarak mümkün değil.
Regl olmuşsunuz zaten, ki ortada sizi hamile bırakacak bir şey de yok, rica ediyorum artık gebe miyim diye konu açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…