Gebe miyim?

Sudenaz_8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
5
1
1
18
Bundan 19 gün önce arkadan ilişkim oldu ama bosalamadi bile ve bakireyim zevk suyu belkide sadece vajina kısmıma gelmiş olabilir eve gelince de duş aldım. Fakat Ağustos ayında regl olmadım. Ve bu ayda olmadım daha en son Mart ayında ertesi gün hapı kullanmıştım en son olmam gereken reglimin üstünde 3,5 hafta geçti. Ne mide bulantısı var ne bisi ama reglim hala gelmedi yaşımda 17 ve istemiyorum bunu ne yapmam gerekiyor korkuyorum.

En acilinden çocuk yaşta bu saçma salak ilişkilerden uzak kalmalisin ilk bunu öğren, sonrasında biyoloji..

önce gidin bu olayı savcılığa bildirin. 17 yaş ve cinsel ilişki???!!
Biliyorum haklısınız benim hatam ama istemedim binevi taciz sadece buradan ayrıntılı anlatmak zorunda hissettim öğrenmek için ailem duyarsa yaşama imkanım olduğunu düşünmüyorum.

Biliyorum haklısınız benim hatam ama istemedim binevi taciz sadece buradan ayrıntılı anlatmak zorunda hissettim öğrenmek için ailem duyarsa yaşama imkanım olduğunu düşünmüyorum.

ah kızım ahh… yazık günah. ya hastalık kaparsan? daha kücücüksün. kendini korumayı öğren lütfen. gebelik korkutmasın, yoktur gebelik. ama lütfen şikayetci ol.

ah kızım ahh… yazık günah. ya hastalık kaparsan? daha kücücüksün. kendini korumayı öğren lütfen. gebelik korkutmasın, yoktur gebelik. ama lütfen şikayetci ol.
Emin misiniz olmadığına lütfen isteyerek kim kendine böyle bisi yapar zaten insan gerçekten başına gelmeden anlamıyor bazen kendimden iğreniyorum. Sigara tüketen bir insanım tek kötü kullanımım odur aslında kendi isteğimle. Ve hala tüketiyorum o günden sonra da hep tükettim ama nolucak bilmiyorum

sigarayı da, kendine yüklenmeyi de bırak.

üzülmesi gereken sen değilsin. kötü bir sey yasadın, umarım bu sana ders olur. sen istemediğin sürece sana kimse dokunamaz. kimse senin bedeninden ve sağlığından önemli değil. ertesi gün hapı aldığın için reglin bozulmustur.

yetişkin olup da yaptıklarının sorumluluğunu kaldırabilecek olgunluğa gelene kadar böyle seylerden uzak dur.

kendi bedenini, ne kadar yakınlıkta neler olur iyice öğrenmeden, hangi durumlarda hastalık bulaşır vs araştırmadan kimseyle yakınlaşma.. esinle bile..

üzülme, kendine yüklenme.. kötü bir sey yasadın ama önünde uzun bir ömür var.. geri kalanını kendinle gurur duyacağın sekilde yasa

Teşekkür ederim gerçekten kimseye anlatamıyorum ve çok kötüyüm ama umarım yoktur böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…