• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe miyim ?

Neslihan 140225

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
11
0
1
30
Normal beklenen adet gününde kanamam oldu ama 5 6 saat sonra kesildi bir daha hiç kanamam olmadı acaba yerleşme kanaması olabilir mi kahverengi olması gerekiyor kanama diyorlar böyle mi olmadı gerekiyor hamilemiyim ? 5 6 gün sonra test yap dediler ama ben çok merak ediyorum.

Normal beklenen adet gününde kanamam oldu ama 5 6 saat sonra kesildi bir daha hiç kanamam olmadı acaba yerleşme kanaması olabilir mi kahverengi olması gerekiyor kanama diyorlar böyle mi olmadı gerekiyor hamilemiyim ? 5 6 gün sonra test yap dediler ama ben çok merak ediyorum.
Eğer kanaman kırmızı renkteyse adet kanamasıdır strese yoğunla göre belki kesilmiştir kahverengi kanama miktarıda peçeteyle sildikçe gözüküyor diye biliyorum yani çok az ve ağrısız gene de istersen test yap için rahatlar

Benim kırmızı lekelenmeyle hamile kalan tanıdıklarım oldu. O yüzden 5-6 saatte çok az regli için . Adet günün de olması biraz belki regliye işaret olabilir ama sen yine de bi test
yaptır ya da kandan baktır direk .

Back
X