Gebe miyim ?

Canım hiç kafana takma eylülden bu zamana kaç ay geçmiş hadi üstüne gördün adetin devam etti diyelim kanda mutlaka çıkardı hamile olma ihtimalin hiç yok boşuna stres yapma adetın bu yüzden gecikiyor karnın bile büyürdü hamile olsan ben 4 aylık hamileyken koca göbişim vardı

Bu arada atlamışım ertesi gün hapları adetin düzenini bozuyormuş ve yumurtalıklar için hiç iyi değilmiş çok kullanma korunurken dıkkat et başka yöntemleri denemelisin istersen yan etki ve zararlarını araştır burda çok okudum ertesi gün hapından adetinin karıstıgını

canım rahatol tamamiyle psikolojik . o şekilde hamile olmakimkansız telaşa hiiçç gerek yok canm :)

4 ay geçmiş arkadaşım yani kan testi de yaptırmışsın mutlaka çıkardı sonrasındakilerde korunduysanız bir şey olmaz

Dert mi arıyosun kendine Allah aşkına rahat ol:)

Bu tarz konulara burada sıkça rastlanıyor olmasının sebebi bu konularda kendimizi malesef rahatça kimseye açamamamız. Biz de isterdik doktora vs giderek çarçabuk kurtulabilmeyi ama malesef toplum pek bunlara hazır bir yapıda değil. Diğer yorumlara çok teşekkür ediyorum beni bir hayli rahatlattınız. Var olun..

Ailenle paylasamazsin belki tamam da doktora neden gidemiyorsun onu anlamadim

Her korkuda özel tahlillere hastanelere gidecek ölçüde param olmadığı ve devlet hastanelerinde yapılan her müdahalenin de kayda geçirilmesi makul bir sebep olabilir bence..

Nickin de güzelmiş.. Valla kusura bakma ama sırf nabız.yoklamak için okadar çok konu açılıyor ki şu.nickinden sonra nedense ben de şüphe duydum.

Kimsenin kendini böyle bir saçmalığa alet edeceğini sanmıyorum. Bir derdim vardı ve paylaşmak istedim hepsi buydu. Böyle bi fikriniz varsa konuyu kaldırabilirim.

Konu gerçekten bu mu yani? :) Gerçekten ilginç.. Üyeliğimi alırken mutfak masasının üzerinde meyve bibloları vardı ve kendi adımı soyadımı yazmak yerine böyle bir şey geldi aklıma hepsi buydu

Her neyse bunu uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi konuyu da silebilirim eğer size birşeyler varmış gibi geliyorsa. Cevap verenlere tekrar teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Arkadasim madem maddi durumunu sebeb olarak gösteriyorsun..
Ve madem cinsellik yasayabilecek kadar bilinclisin..
O zaman korunmayi düsünecek kadar da bilincli olman gerekir..
Benim insanlarin özel hayatina karismak haddim degil..
Ama toplumu sebeb gösterdin ya hani..
Bilincsiz hareket eden bir toplum da var demek ki..
Örnegin siz gibi..
Bir prezervatif almak zor olmamali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…