Gebeliğe Hazırlık Gebe ola bilirmiyim?Düzensiz adet görenlerde yumurtlamadan kaç gün sonra adet görülmesi lazım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm evet hamikelik var testler bozuk deilse
Normal hamilelik mi degilmi o zamanla anlasilir
İlk yapmanız gereken bir kan verin
Ardindan sonraki degil bir sonraki gun (ornek pazartesi ve carsamba) tekrr ayni saatte ayni hastanede kan verin
2 kat artma olursa bu ilk etapta iyiye isaret
Ardindan dr a gidersiniz

Selam canım ben testte pozitif gördüm ama en alttaki test negatif mi? Çizgisi farklı sanki bende düzensiz adet gören biriyim arkadaşın seni iyi yönlendirmiş çünkü biz düzensiz adet olduğumuz için ihtimal vermiyoruz gebeliğe olmuyor zaten gibisinden .. bence testlerin böyle çıkıyorsa mutlaka kan ver yarın 12si geçmiş yani adet olman gerekirdi bugün 18.02.23 bence kanda çıkar kafana bişey takma :) sen 3 aydır evlisin ben 3 yıldır :)

O test aslında ilk testim ve çok ince pozitifti nasılsa arkasını kırdım testin,onla uyuyodum,uyandığımda hala pozitive bakmak için)Sanirim ozaman nasılsa koptu arkası.Ben düzensiz adet gören biriyim 35-45-50 günde 1 canim,inşAllah Allah sana da çocuk nasib eder tez bir zamanda

İdeali şu demişti bir doktor youtubeda. Şüpheli ilişkiden 21 gün sonraki test doğru sonuç verir . Kan testi ama sanırım

Anladım canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…