Gebe olabilir miyim acaba

selinnazto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
134
5
26
24
sürtünmeli ilişkim olmuştu adet oldum sanırım ama google da yerlesme kanaması diyor? olabilir mi o acaba ya kuşku duydum. bir de bu ay yine oldu ama pant vardı bende gebelik olur mu? ve geçen ay ki adet mı yerlesme kanaması mı

sürtünmeli ilişkim olmuştu adet oldum sanırım ama google da yerlesme kanaması diyor? olabilir mi o acaba ya kuşku duydum. bir de bu ay yine oldu ama pant vardı bende gebelik olur mu? ve geçen ay ki adet mı yerlesme kanaması mı
Yerleşme kanamasıdir geçen ayki. Bu ay da bir tane yerleşmiştir. Pantolon üstünden olunca daha iyi yerleşiyor diyor google.

neden dalga geçiyorsunuz ki? gerçekten korktuğum için kadınlara danışmak istedim
Neden dalga geçeyim gerçekten bir kadın olarak cevap verdim. Korkuyorsanız sevismeyin ya da korunun. Araya pantolon koymak gibi bir doğum kontrol yöntemi yok bildiğim kadarıyla.

Pantolondan sperm geçer mi sizce?
Anca tahriş olursunuz
Pantolon burada süzgeç görevi görüyor. Sağlıklı spermler geçerken sağlıksız olanlar takılıp kalıyor. Bu sebeple gebelik olasılığı iki kat artıyor. Googledan bakın inanmıyorsanız.

Sürtünmeli ilişki :halay:Adet oldum gebe miyim :halay:Yerleşme kanaması?:halay:

Sıktı artık bu konular.

Benzer milyon tane konu var sormana gerek yok onları oku kardeşim, bir de sürtünme bu sıcakta alev alacaksın :KK14:

Sürtünmeli ilişki :halay:Adet oldum gebe miyim :halay:Yerleşme kanaması?:halay:

Sıktı artık bu konular.

Benzer milyon tane konu var sormana gerek yok onları oku kardeşim, bir de sürtünme bu sıcakta alev alacaksın :KK14:
yerlesme ve adet arasındaki farkı bilemediğim için ikileme düştüm

google da gecebilir gibi söylemler duymuştum endişelendim
Kim demiş ki burda paylaşır mısınız yazıyı?
Pantolon burada süzgeç görevi görüyor. Sağlıklı spermler geçerken sağlıksız olanlar takılıp kalıyor. Bu sebeple gebelik olasılığı iki kat artıyor. Googledan bakın inanmıyorsanız.
Hmm çipli yöntem hatta dimi adı
Pardon cahilliğime verin çipi unutmuşum 🤒

Kim demiş ki burda paylaşır mısınız yazıyı?

Hmm çipli yöntem hatta dimi adı
Pardon cahilliğime verin çipi unutmuşum 🤒
İşte bilmeden pantolonla sevişenler bu yüzden hep hamile kalıyor. Üstelik iki ay üst üste de kalabilirler, birer ay arayla doğar bebekler.

Back
X