Gebe olabilir miyim

MerveOuz61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
46
11
38
27
Adetime 1 gün var 2 gün önce test yaptım ama hiçbişey çıkmadı sağ ve sol yumurtalıklarım ara ara şiddetle ağrıyor
Böyle olup gebeliği yakalayan var mı

Adetime 1 gün var 2 gün önce test yaptım ama hiçbişey çıkmadı sağ ve sol yumurtalıklarım ara ara şiddetle ağrıyor
Böyle olup gebeliği yakalayan var mı
Benimde aderime 1 gün var. Bende 16 sinda test yaptim negatif cikti. Adet agrisi olabilir sizde. Bendede var cünkp su an

Benimde aderime 1 gün var. Bende 16 sinda test yaptim negatif cikti. Adet agrisi olabilir sizde. Bendede var cünkp su an

Adet zamanlarımda olmazdım hiç belime ağrı vurur hep ama ne bileyim bir umut .. bende 2-3 gün önce yaptım negatif ama
Sizde veya eşinizde var mı bi problem Peki

Adet zamanlarımda olmazdım hiç belime ağrı vurur hep ama ne bileyim bir umut .. bende 2-3 gün önce yaptım negatif ama
Sizde veya eşinizde var mı bi problem Peki
Bende yok ama esimde testosteron seviyesi 2.2 cikti. Bakacaz bakalim doktor ne diycek randevumut var.. bende 5 aydir niye hamila kalamiyorum diyordum

O zaman bol sabır. Gebelikte de reglde de yaşanan ortak bir şeyle sorman ilginç olmuş.

Zaten o yüzden şaşırttı beni regli zamanlarımda olmazdı hiç dedim belki yaşayan vardır
Bende ve eşimde bi sorun yok ama 2 sene oldu gebe kalamıyorum her ay bir umut işte 💋

Bende yok ama esimde testosteron seviyesi 2.2 cikti. Bakacaz bakalim doktor ne diycek randevumut var.. bende 5 aydir niye hamila kalamiyorum diyordum

Bizimde hiç bi sorunumuz yok herşey tertemiz bu ay soğan kürü uyguladım ve Aslan pençesi içtim bekliyoruz bakalım doktorumuz bana astralife diye bi vitamin başladı bunınla 2 ay içinde gebe kalman lazım dedi bekliyoruz bizde

Back
X