Gebe olanlar ve anneler lütfen bakar mısınız

Bende hic kanama olmadi. Ama gittigim doktorlar hep yerlesme kanamasi diye birseyin olmadigini kana olmamasinin normal olan oldugunu soyledi. Yerlesme kanamasi deyip de gecistirme derim. Ciddi birsey olmayabilir ama bu haftalarda mumkun oldugunca kendine bak uzan ilk 3 ay zaten biliyorsundur.

Bende hic kanama olmadi. Ama gittigim doktorlar hep yerlesme kanamasi diye birseyin olmadigini kana olmamasinin normal olan oldugunu soyledi. Yerlesme kanamasi deyip de gecistirme derim. Ciddi birsey olmayabilir ama bu haftalarda mumkun oldugunca kendine bak uzan ilk 3 ay zaten biliyorsundur.
Yok ihmal etmeyi düşünmüyorum yarın gidicem doktoruma. Teşekkür ederim.

Tüp bebek olduğu için progestanı yumurta toplamadan beri kullanıyorum. Doktorum da ona devam et. Bir de Proluton-Depot vur dedi. Ben de onları yaptım. Yarın sabah olsa da gitsem görsem sağ salim inşallah.
Korkmayın çok yogun Degilse kanama alanı oluşmuş olabilir.İlişkiden dolayı Degil dimi ?O da kanama yapıyor da

Korkmayın çok yogun Degilse kanama alanı oluşmuş olabilir.İlişkiden dolayı Degil dimi ?O da kanama yapıyor da
Hayır ilk 3 ay ilişki düşünmüyoruz zaten eşim evde bile değil. İnşallah kötü bişey değildir çok teşekkür ederim.

merhaba kanamalar durdu mu bende de vardı 3 hafta önce durdu ama kese etrafı alan büyümüş bu da beni korkuttu açıkcası progestana devam iş güç yok

Back
X