Gebe olma ihtimali var mi :(

nemlituzluk04

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5
0
16
Arkadaslar merhaba.25 kasimda nisanlimla birliktelik yasadim. Ertesi gun hapi kullandim. Sonra adetim tam olmasi gereken zamanda oldu. Uzerine bir kez daha adet oldum. Yani iki aydir adet oluyorum ve her sey normal sürede, anormal bir akinti yoktu. Bu ay 4 gun gecikti adetim. Acaba hap duzeni bozmus olabilir mi? Veya baska ihtimaller dusunmeli miyim lutfen yardim edin :(

ya yok canım bişey 2 defa adet olmuşsun zaten. ilişkiden sonra bi daha girmediysen ilişkiye bişey yok devam :)

Hamile olma ihtimalin milyonda bir :))
Tabi korunmasiz başka bi birliktelik yasamadiysan

Ertesi gün hapı kullanıpta 1 sene boyunca adet düzensizliği yaşayanlar var çünkü bu hap hormanları altüst ediyor,hatta ilerde çocuk istediğinizde bu hap yüzünden bayağı sıkıntı çekebiliyorsynuz,gebe değilsinizdir ancak size tavsiyem o hapı bir daha kullanmayın.

Stresten gecikmiş tir.. 2 adet gormussun zaten ilişki de olmamış rahat ol.

Ertesi gün hapı kullanıpta 1 sene boyunca adet düzensizliği yaşayanlar var çünkü bu hap hormanları altüst ediyor,hatta ilerde çocuk istediğinizde bu hap yüzünden bayağı sıkıntı çekebiliyorsynuz,gebe değilsinizdir ancak size tavsiyem o hapı bir daha kullanmayın.
Bu hapin ilerde çocuk olmamasıyla ne alakası var anlayamadım??

Bu doğru değil aslında doktor arkadaşıma sormuştum aynısını. Ben de tedirgindim. Sadece alındığı dönemde adet döngüsünde gecikme yapıyor ancak bu da sonrasında rutinine dönüyor.Bu hapı ayda 1 kereden fazla kullanmamak lazım ama bazı yorumları okudum da canavar gibi bahsedilmiş, acil bir durumda istenmeyen gebeliği önlemek için söz konusu gebe kalmak ise kullanılabilecek bir kurtarıcı ben 3-4 kere kullandım ve bir sonraki adetimde gecikme dısında bir problemle karsılasmadım

Back
X