Gebe olma ihtimalim var mı ?

maviiiikelebekkkk111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
45
5
1
34
Kızlar size bir şey sormak istiyorum
Regl takvimime baktığım zaman dusuk olan tarihte geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdim eşimle sizce hamilelik oluşur mu reglıma daha çok var 29 ağustosta en son reglda 27 temmuzda olmustum

Regl takvimime baktığım zaman dusuk olan tarihte geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdim eşimle sizce hamilelik oluşur mu reglıma daha çok var 29 ağustosta en son reglda 27 temmuzda olmustum
Merhaba hamile kalamazsınız eşiniz doğru zamanlamayı yaptıysa açık olmak gerekirse vücudunuza sperm girmemiş oluyor içiniz rahat etsin istiyorsanız da yakınlarda bir aile sağlık merkezi varsa orda kan verip beta hcg değerinize baktirabilirsiniz kesin sonuç o değerden çıkıyor korunma için de kola deri altı implant takılıyor 3 yıl geçerli yüzde yüz korunmayı sağlıyor tavsiye ederim

Merhaba hamile kalamazsınız eşiniz doğru zamanlamayı yaptıysa açık olmak gerekirse vücudunuza sperm girmemiş oluyor içiniz rahat etsin istiyorsanız da yakınlarda bir aile sağlık merkezi varsa orda kan verip beta hcg değerinize baktirabilirsiniz kesin sonuç o değerden çıkıyor korunma için de kola deri altı implant takılıyor 3 yıl geçerli yüzde yüz korunmayı sağlıyor tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim öncelikle çok kibarsınız bu güzel yorumlarınızdan ötürü .
Daha çok yeni evli oldugumuz için henüz bebiş istemiyoruz .
İlerleyen zamanlarda düşünür müyüz bilmiyorum ama en azından içim rahatladı çünkü reglma daha 21 gün var kafayı yerdim meraktan en azından bu yorum bir nebzede olsa içimi rahattı ♥️

İlerleyen zamanlarda düşünür müyüz bilmiyorum ama en azından içim rahatladı çünkü reglma daha 21 gün var kafayı yerdim meraktan en azından bu yorum bir nebzede olsa içimi rahatt

İlerleyen zamanlarda düşünür müyüz bilmiyorum ama en azından içim rahatladı çünkü reglma daha 21 gün var kafayı yerdim meraktan en azından bu yorum bir nebzede olsa içimi rahattı ♥️

Merhaba hamile kalamazsınız eşiniz doğru zamanlamayı yaptıysa açık olmak gerekirse vücudunuza sperm girmemiş oluyor içiniz rahat etsin istiyorsanız da yakınlarda bir aile sağlık merkezi varsa orda kan verip beta hcg değerinize baktirabilirsiniz kesin sonuç o değerden çıkıyor korunma için de kola deri altı implant takılıyor 3 yıl geçerli yüzde yüz korunmayı sağlıyor tavsiye ederi

Rica ederim bebek konusu tercihiniz haddim değil bir şey demek şu an 8 aylık prematüre bir bebeğim var 1 buçuk yıldır evliyim çok huysuz zor bir bebek canımı okuyor buna rağmen uyuyunca telefondan resimlerine bakıyorum yani hem aşırı zor hem de dünyanın en güzel duygusu annelik sevgiler 💐

Geri çekilme bi korunma yöntemi değil ama biz eşimle bi yıl bu şekilde birlikte olduk taki bebek isteyene kadar içinize sperm girmezse sorun yok merak etme Ama yine de çocuk düşünmüyorsan daha güvenli korunma yöntemlerini deneyebilirsin

Bende Doğumdan sonra igne takmayı düşünüyorum ama bi taraftan da kafamı çok karıştırıyor bu konu çünkü etrafında iğne takan çoğu kişi sürekli kanaması olduğunu söylüyor

Bende Doğumdan sonra igne takmayı düşünüyorum ama bi taraftan da kafamı çok karıştırıyor bu konu çünkü etrafında iğne takan çoğu kişi sürekli kanaması olduğunu söylüyor

Sanırım spiralden bahsediyorsunuz denemedim ama ben de o şekilde duydum

Sanırım spiralden bahsediyorsunuz denemedim ama ben de o şekilde duydum
Hayır spiral değil kolunuza takılıyor deri altina impilant diyorlar çevremde kac kisi var yaptırdı sürekli kanamasi var hata şu an kolunda o impilanttan olan bi yakınım daha önce spiral da denemişti bende sordum sence hangisi iyi diye impilant daha iyi dedi normalde takarken doktor adet olmayacaksın falan demiş hata ama sürekli adet gibi kanamaları var kafamı karıştırıyor biraz bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ama bebekten sonra da risk almak istemiyorum galiba bende taktiracam(çevremdekiler igne dedikleri için igne yazdım 😅🤣)

Son düzenleme:
Hayır spiral değil kolunuza takılıyor deri altina impilant diyorlar çevremde kac kisi var yaptırdı sürekli kanamasi var hata şu an kolunda o impilanttan olan bi yakınım daha önce spiral da denemişti bende sordum sence hangisi iyi diye impilant daha iyi dedi normalde takarken doktor adet olmayacaksın falan demiş hata ama sürekli adet gibi kanamaları var kafamı karıştırıyor biraz bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ama bebekten sonra da risk almak istemiyorum galiba bende taktiracam(çevremdekiler igne dedikleri için igne yazdım 😅🤣)
Gittiğim doktor da en güvenilir korunma yönteminin implant olduğunu söyledi yan etkileri bence kişiden kişiye değişiyor kiminde düzensiz kanamalar olurken kiminde kilo artışı kimin de sivilcelenme vs

Back
X