Aynı marka yok maalesef elimde instagramda ovulasyon testi ile gelmişti. O yüzden çok ikilemde kaldımBu testte silik çizgi görünüyor evet, aynı markadan tekrarlayın isterseniz belki markadan markaya değişiyordur hassasiyet
Silik çıktıysa yanilma payi yok diyorsunuz di mi. inşallah öyledirSilik çıktıysa değer henüz çok düşük demek anlamına geliyor, kan verseniz varsa değer düşük çıkar muhtemelen ama çıkar yani
İnstagramdan alınan testler bende de var daha güvenli. Yarin yine yap koyulasma olursa kan verMerhaba kızlar. Adetime bugün 2 gün var. Dün bir gebelik testi yaptım 2. Çizgi çok silik ama vardı. Bugün farklı bir marka gebelik testi yaptım tek çizgi. dün yaptığım testi de fotoya bırakıyorum bu şekilde bir durum yaşayan var mı aranızda bilgilerinizi bekliyorum
Inşallah öyledir. Bekliyorum ben deİnstagramdan alınan testler bende de var daha güvenli. Yarin yine yap koyulasma olursa kan ver
Yani negatif görünen test yanlış olabilir ama pozitif görünüyorsa yanlış olma ihtimali yok diye okumuştum hep.Silik çıktıysa yanilma payi yok diyorsunuz di mi. inşallah öyledir
Inşallah ☺Yani negatif görünen test yanlış olabilir ama pozitif görünüyorsa yanlış olma ihtimali yok diye okumuştum hep.
Şimdiye kadar 20 küsur test yapmışımdır hiç silik çıkmadı o yüzden bana var gibi geliyor
Küçük bir mercimeğim var rabbime bin şükürInşallah ☺sizin varsa bebeğiniz allah bağışlasın, yoksa da allah hayırlısıyla gönlüne göre zamanda nasip etsin Inşallah
Ovulasyon testi elimizde varsa T ve C çizgileri aynı koyulukta çıkınca da hamilelik var deniliyor. Bir deneyin isterseniz.Merhaba kızlar. Adetime bugün 2 gün var. Dün bir gebelik testi yaptım 2. Çizgi çok silik ama vardı. Bugün farklı bir marka gebelik testi yaptım tek çizgi. dün yaptığım testi de fotoya bırakıyorum bu şekilde bir durum yaşayan var mı aranızda bilgilerinizi bekliyorum
Gönlünce olsun inşallahInşallah öyledir. Bekliyorum ben de
Amiin inşallah. Ben de dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kanı yarın vercem. Inşallah her şey yolunda giderKüçük bir mercimeğim var rabbime bin şükür
Rabbim isteyene aratmasın inşallah
Hadi hayirli olsn insallah positif düsün positif olsun sonuc bence hamilesin kuzunAmiin inşallah. Ben de dün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Kanı yarın vercem. Inşallah her şey yolunda gider
Inşallah canım . Çok teşekkür ederimHadi hayirli olsn insallah positif düsün positif olsun sonuc bence hamilesin kuzun
Kuzum benimde silikti sonra koyulaştı ben de buraya atıp sordum hamileymişimInşallah canım . Çok teşekkür ederim
Değerim 5.70 çıktı çok düşük maalesef yaKuzum benimde silikti sonra koyulaştı ben de buraya atıp sordum hamileymişimbence vardır silik çıkınca
Allah tan ümit kesilmez canım benim kaçıncı gündü adetin geçti miDeğerim 5.70 çıktı çok düşük maalesef ya
Adetim dün olacaktı olmadı canımAllah tan ümit kesilmez canım benim kaçıncı gündü adetin geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?