Gebe olma ihtimalim ??,

Dh120910

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
1.212
856
123
33
Merhaba kızlar. Adetime bugün 2 gün var. Dün bir gebelik testi yaptım 2. Çizgi çok silik ama vardı. Bugün farklı bir marka gebelik testi yaptım tek çizgi. dün yaptığım testi de fotoya bırakıyorum bu şekilde bir durum yaşayan var mı aranızda bilgilerinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20210430_111210.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 61
Bu testte silik çizgi görünüyor evet, aynı markadan tekrarlayın isterseniz belki markadan markaya değişiyordur hassasiyet

Silik çıktıysa değer henüz çok düşük demek anlamına geliyor, kan verseniz varsa değer düşük çıkar muhtemelen ama çıkar yani

İnstagramdan alınan testler bende de var daha güvenli. Yarin yine yap koyulasma olursa kan ver

Silik çıktıysa yanilma payi yok diyorsunuz di mi. inşallah öyledir
Yani negatif görünen test yanlış olabilir ama pozitif görünüyorsa yanlış olma ihtimali yok diye okumuştum hep.
Şimdiye kadar 20 küsur test yapmışımdır hiç silik çıkmadı o yüzden bana var gibi geliyor

Inşallah ☺ sizin varsa bebeğiniz allah bağışlasın, yoksa da allah hayırlısıyla gönlüne göre zamanda nasip etsin Inşallah

Ovulasyon testi elimizde varsa T ve C çizgileri aynı koyulukta çıkınca da hamilelik var deniliyor. Bir deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…