Gebe

aysegulyyc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
23
3
1
32
regl son 2 gün kaldı kızlar adet olcam gibi göğüsüm agrıyor karın sancımda var gebe olabilirmiyim sizce yoksa hastami olcam gene

Test yapsan çıkar bence merak edip kendini yiyeceğine. Biz bilemeyiz ki inşallah vardır

Valla ben her ay test almaktan sıkıldım daha bugün yine aldim ve kendime söz verdim birdaha almayacağım. Çünkü anladım ki belirtileri hem adetle hem erken gebelikle aynı fark yok. Herşeyi bebeğe yorar oldum ve bu artık beni mutlu yerine mutsuz ediyor onu fark ettim sende en iyisi adetin 1.2 gün gecince yap testini

Canin nasil istiyorsa onu yap. Istersen test yap istersen adet gununu bekle

Valla ben her ay test almaktan sıkıldım daha bugün yine aldim ve kendime söz verdim birdaha almayacağım. Çünkü anladım ki belirtileri hem adetle hem erken gebelikle aynı fark yok. Herşeyi bebeğe yorar oldum ve bu artık beni mutlu yerine mutsuz ediyor onu fark ettim sende en iyisi adetin 1.2 gün gecince yap testini
Ne kadar düşünüp stres yaparsan maalesef o kadar geç oluyo, bencede düşünme ovulasyon dönemini takip et belirtilerinden, o günleri değerlendir,adetin geçince test yap. umarım en yakın zamanda yaşarsın pozitifi gördüğün o muhteşem anı :)

bende gunum geçsin hiç test yapmacam bekleyecem diyorum bazen erken geliyor bazen 2-3 gun geçiyor hehh işte bu sefer tamam diyorum bir bakıyorum adet olmusum ,

geçen ayda herkes erken gebelık yapıyor cıkıyor belkı totemı budur dedim test yaptım gene olmadı ,

allah verdimi veriyor rabbim yeter ki yazmış olsun .

Canım neredeyse tüm maasimi ovülasyon testleri gebelik testleri doktor muayneleri vsvs 2 aydir öyle seylere yatirir oldum. Herşeyi takipte etsem demekki biraz kader. Gerçi daha 3 aydır deniyorum belki daha çok erken ama insan işte olsun istiyor umut ediyor

Canım neredeyse tüm maasimi ovülasyon testleri gebelik testleri doktor muayneleri vsvs 2 aydir öyle seylere yatirir oldum. Herşeyi takipte etsem demekki biraz kader. Gerçi daha 3 aydır deniyorum belki daha çok erken ama insan işte olsun istiyor umut ediyor
Canım erken tabiki, takma kafana ben 4.ayımda gebe kalmıştım ve ilk 3 ay bende deli gibi kafaya takmıştım. sonra baktım cidden mutsuzum,o ay ilk defa ovulasyon testiyle takip yaptım ama hiç düşünmedim hayal kurmadım işime gücüme baktım, yumurtladığım günleri değerlendirdim sonra yine işime gücüme baktım ve oldu, bilmiyorum stres yapmadığımdan mı yada zaten mi olacaktı ama bence stres yapmadığımdan. çünkü yumurta kalitesine çok etkisi varmış beklentinin stresin. hakkında hayırlısı canım..
Bide ovulasyon teslerini internwtten toplu alırsan ucuz oluyo canım bilgin olsun, tüm maaşı yatırma eczanelere

Haklısın kafamdan silmem gerek ama nasıl olacak bilmiyorum. Eşimin yanına hamileliği düşünerek gitmeyeyim diyorum her gece bu defa o açıyor konuyu ben yine başa dönüyorum ikimizde istiyoruz velhasıl. Ama kendime sözüm var artık bu ay regl olursam birdaha hamileligi dilime getirip konu yapmayacağım beynim için ne yaparım bilemiyorum :))))

regl son 2 gün kaldı kızlar adet olcam gibi göğüsüm agrıyor karın sancımda var gebe olabilirmiyim sizce yoksa hastami olcam gene

benim normalde regli zamanımda gögüs ağrım olmazdı gebelikten önce aşırı gögüs ağrım oldu, adet sancısı gibi ama daha hafif ağrım oldu ve yummurtlamamın ( ilişkiye girmemden sonraki ) 9. gün hafif kahve rengi bir akıntı geldi sonradan araştırmama göre 9 ila 10 . günde genelde geliyormuş bu
1 hafta kala dayanamayıp erken gebelik testi almıştım :) sonuç pozitifti inşallah Allah herkese hayırlısı ile nasip eder

Haklısın kafamdan silmem gerek ama nasıl olacak bilmiyorum. Eşimin yanına hamileliği düşünerek gitmeyeyim diyorum her gece bu defa o açıyor konuyu ben yine başa dönüyorum ikimizde istiyoruz velhasıl. Ama kendime sözüm var artık bu ay regl olursam birdaha hamileligi dilime getirip konu yapmayacağım beynim için ne yaparım bilemiyorum :))))
Zor walla düşünmemeye çalışmak ama yapıo insan merak etme :)) gelecektir bebişin güzel düşün güzel olsun...

[QUOTE="cgdmrcn, post: 48663349, member: 412115"
Ayy ne gzl valla hayırlı olsun cnm darısı bana inşşş erken gebelik testi hastanedemi oluyo yoksa ecZanemi

Back
X