- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi aysegulyyc
-
Mrb kızlar reglm 3 gün geçiyo evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi içinde bi kaç gün daha beklemek istiyorum acaba evde yaptığım garantimidir ve hiç adet belirtisi yok tşkler kızlar şimdikten
İdrar testleri %99 dogru sonuc verir.Belki gec dollenmedir cnm.Bikac gun bekleyip testi tekrarla..Mrb kızlar reglm 3 gün geçiyo evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi içinde bi kaç gün daha beklemek istiyorum acaba evde yaptığım garantimidir ve hiç adet belirtisi yok tşkler kızlar şimdikten
Aynur merhaba konusmustuk daha once dun idrar testi yaptim hafif silik cizgi cikti fotoda ekledim cok silik ama sence nasil dogrumudur.yarin tekrarliycam sonra kan testiİdrar testleri %99 dogru sonuc verir.Belki gec dollenmedir cnm.Bikac gun bekleyip testi tekrarla..
Mrb cnm evt hatirladim..Ikinci cizgi hafif gorunuyor cnm..Adetin gecikti mi ?Aynur merhaba konusmustuk daha once dun idrar testi yaptim hafif silik cizgi cikti fotoda ekledim cok silik ama sence nasil dogrumudur.yarin tekrarliycam sonra kan testi
Evt canim hamile olasiligin yuksek.Ama adetin2 gun var haftasonu kahverengi lekelenme yasadim dayanamadım yaptim.sence hamilemiyim cizgi silik ama var demi
Tamam canim hadi insEvt canim hamile olasiligin yuksek.Ama adetin
Gecikince testi tekrar yap.Ben 5.ci gün gecikmede yapmistim.Pozitif cikmisti