TEŞEKKÜR EDERİM BEN AYRINTILIYA GİRDİM ÇOK İYİ BİR PERİTANOLOG TARAFINDAN İNCELENDİM GÖZ MERCEKLERİNDEN TUTUN KÜÇÜK DİLİNE KADAR İNCELEDİ KALBİNDEKİ PARLAKLIK HARİÇ HİÇBİR ŞEY YOK ONUNDA GEÇECEĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT SONUÇTA 134/1 RİSKLİYİM ŞUAN 3 LÜ TESTİMDE CANIMI ACITAN BU VE KALBİNDEKİ PARLAKLIK NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM SİZ İKİLİ YAPTINIZMI BENİM İKİLİ 5933/1 İDİallah sifa versin saglikla dogsun insallah bebeginiz.benm 3lu riskliydi amniyosentez yaptirmadim ayrintiliyi bekliyorum hayirlisiyla.icinizi ferah tutun birkac hafta sonra yada hemen tekrar baska yerde ayrintili ultrasona girin
gecer demis zaten ozaman kafaya takmayin bosuna.ayrica tedavi gibi bir durumu varmiymis.kalpteki parlakligi cok duyuyorum ve zamanla gecermis.ben ikili yaptirmadim.3lu sadece riskliydi.ayrintiliya kacinci haftada gittinzTEŞEKKÜR EDERİM BEN AYRINTILIYA GİRDİM ÇOK İYİ BİR PERİTANOLOG TARAFINDAN İNCELENDİM GÖZ MERCEKLERİNDEN TUTUN KÜÇÜK DİLİNE KADAR İNCELEDİ KALBİNDEKİ PARLAKLIK HARİÇ HİÇBİR ŞEY YOK ONUNDA GEÇECEĞİNİ SÖYLEDİ FAKAT SONUÇTA 134/1 RİSKLİYİM ŞUAN 3 LÜ TESTİMDE CANIMI ACITAN BU VE KALBİNDEKİ PARLAKLIK NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM SİZ İKİLİ YAPTINIZMI BENİM İKİLİ 5933/1 İDİ
BEN SUAN 22 HAFTALIK GEBEYİM 20.HAFTAMDA GİTTİM DOKTOR BEBEĞİMİN 30 CM YANİ ÇOK UZUN BOYLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ AYRICA ÜÇBOYUTLU RESMİDE VAR BURNU BAYAA BELİRGİN KALPTEKİ PARLAKLIK NORMAL BEBEKLERDE OLDUĞU GİBİ DOWVLULARDADA OLUORR BENİ KORKUTAN O AYRICA İKİLİM 5933/1 ÇIKARKEN 3 LÜ 134 LERDE ÇIKTI ÇOK KARIŞIK DEĞİLMİ YAAA SİZCE SİZİN RİSKİNİZ KAÇ ÇIKTI VE AYRINTILYA NEREYE GİTMEYİ PLANLIYORSUNUZ BENİM GİTTİĞİM DOKTORR ÇOK GÜZEL İLGİLENDİ SAOLSUNgecer demis zaten ozaman kafaya takmayin bosuna.ayrica tedavi gibi bir durumu varmiymis.kalpteki parlakligi cok duyuyorum ve zamanla gecermis.ben ikili yaptirmadim.3lu sadece riskliydi.ayrintiliya kacinci haftada gittinz
allah korusn oyle bsy olsa sonlandirmayi dusunuyormusunuz .bence cok takmayin ayrintilida normal cikmis hersey.sadece parlaklk vqr diye bu teshisi koyamayiz sonucta.icinizi ferah tutun.ben ist dayim egtm arastrma hast gitcem insallah bu hafta randevu alcm 2hft snrasina gun veriyorlarmis 20haftalik olcaz ozaman.234/1 cikmsti direkt amniyosentz dediler o daha riskli .allaha emanet.uzmeyin de dusunmeyinde.harektlerini hissediyorsunuzdur artik onunla ilgilenin:)ben henuz hissedemiyorumBEN SUAN 22 HAFTALIK GEBEYİM 20.HAFTAMDA GİTTİM DOKTOR BEBEĞİMİN 30 CM YANİ ÇOK UZUN BOYLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ AYRICA ÜÇBOYUTLU RESMİDE VAR BURNU BAYAA BELİRGİN KALPTEKİ PARLAKLIK NORMAL BEBEKLERDE OLDUĞU GİBİ DOWVLULARDADA OLUORR BENİ KORKUTAN O AYRICA İKİLİM 5933/1 ÇIKARKEN 3 LÜ 134 LERDE ÇIKTI ÇOK KARIŞIK DEĞİLMİ YAAA SİZCE SİZİN RİSKİNİZ KAÇ ÇIKTI VE AYRINTILYA NEREYE GİTMEYİ PLANLIYORSUNUZ BENİM GİTTİĞİM DOKTORR ÇOK GÜZEL İLGİLENDİ SAOLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?