S Sefes01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2020 875 360 103 25 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefes01 #1 7 haftalik hamileyim ve bir kac gündür acayip mide bulantim var. Herseyden midem bulanıyor artık. Neler yaptınız bunu rahatlatan birseyler var mi
7 haftalik hamileyim ve bir kac gündür acayip mide bulantim var. Herseyden midem bulanıyor artık. Neler yaptınız bunu rahatlatan birseyler var mi
achoi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Kasım 2018 3.862 En iyi cevaplar 2 5.374 158 25 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefes01 #2 Doktorunuz şurup falan yazıyor genelde iyi geliyor ama sordunuz mu? Ya da kullandığınız halde mi geçmedi
Doktorunuz şurup falan yazıyor genelde iyi geliyor ama sordunuz mu? Ya da kullandığınız halde mi geçmedi
Tubdur32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2015 1.306 786 123 35 25 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Sefes01 #3 Sefes01 .!.: 7 haftalik hamileyim ve bir kac gündür acayip mide bulantim var. Herseyden midem bulanıyor artık. Neler yaptınız bunu rahatlatan birseyler var mi Genişletmek için tıkla... Hiç sorma ben de mahvoluyorum hele su içmek bir ızdırap susayip şu içemiyorum. Prilam kullanıyorum gece iki tane alıyorum gündüz bir tane daha alıyorum.o halde böyleyim.
Sefes01 .!.: 7 haftalik hamileyim ve bir kac gündür acayip mide bulantim var. Herseyden midem bulanıyor artık. Neler yaptınız bunu rahatlatan birseyler var mi Genişletmek için tıkla... Hiç sorma ben de mahvoluyorum hele su içmek bir ızdırap susayip şu içemiyorum. Prilam kullanıyorum gece iki tane alıyorum gündüz bir tane daha alıyorum.o halde böyleyim.