Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Kızlar ağustosta 3.yılım dolacak aşılama tüp ne varsa denedik ama olmadı banada dua eder misiniz.haziran gibi yine tüp denicez kısmetse.

Kizlar konu acmistim bende burayi gormeden once gordunuz mu bilmiyorum bende yasin dagitiyorum 500 tane yapilcak ve 1 kisi 1 tane okuyacakmis cocuk icin okuyabilen almak isteyen olursa cok sevinirim . Birde burdada yapabiliriz yasin yada tesbihat felan hep birlikte hergun bi kisi icin felan
Bende varim yasine alirim

Merhaba kızlar 8 aydır bebek istiyoruz hiç hamile kalamadim klomen kullanmama rağmen ismim aysenur sizden dua istiyorum. İnşallah bizde bu muhteşem duyguyu tadariz.aminnn

hamile kardeşlerim neolur banada dua edin :KK43: :KK43: :KK43:
bu ay 2 yılım doluyor tam.

Bana da dua edebilir misiniz?

Kızlar ağustosta 3.yılım dolacak aşılama tüp ne varsa denedik ama olmadı banada dua eder misiniz.haziran gibi yine tüp denicez kısmetse.

Merhaba kızlar 8 aydır bebek istiyoruz hiç hamile kalamadim klomen kullanmama rağmen ismim aysenur sizden dua istiyorum. İnşallah bizde bu muhteşem duyguyu tadariz.aminnn
Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün, hayırlı evlatlar nasip etsin. Eviniz çocuk kahkahaları ile çınlasın, kucağınız boş kalmasın. :nazar::KK46::anneadayı::KK200:

Gebeşler gebeşler ıygulamanız devam edyrsa bende dua ıstıyom uc bucuk yıldır olmuyor arkadaslar uc asılamam var bırınde yumurtam buyumedı dıger ıkısıde tutmadı hıc gebe kalmadım :( lutfen hayırlısıyla hayırlı bı evlat dıleyın benım ıcın sımdıden tesekkur edıyrum Allah saglıklı dogumlar nasıp etsın bebegınızı saglıkla kucaklayın ınsallah :KK200:

Gebeşler gebeşler ıygulamanız devam edyrsa bende dua ıstıyom uc bucuk yıldır olmuyor arkadaslar uc asılamam var bırınde yumurtam buyumedı dıger ıkısıde tutmadı hıc gebe kalmadım :KK43: lutfen hayırlısıyla hayırlı bı evlat dıleyın benım ıcın sımdıden tesekkur edıyrum Allah saglıklı dogumlar nasıp etsın bebegınızı saglıkla kucaklayın ınsallah :KK200:
Canım Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Evin çocuk kahkahaları ile dolsun, Rabbim kucağını boş bırakmasın :KK200::KK46::nazar:

Benim içinde dua et lütfen :KK36:

Canım Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah. Evin çocuk kahkahaları ile dolsun, Rabbim kucağını boş bırakmasın :KK200::KK46::nazar:

Benim içinde dua et lütfen :KK36:

Allah sanada nasıp etsın hayırlısyla hayırlı evlatlar versın canım esınle bırlıkte saglıkla buyut :KK36:

Hep hamilelerin duası kabul olur derler.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin :KK200: hamilelerede kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı::KK36:

Back
X