• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeler ve gebe kalmak isteyenler yardım

femalecheek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
64
8
1
28
Hamilelikte belirtilerinde gogus sisligi mide bulantısı bas agrisi vb yazıyor
25 nisanda birlikteligim oldu
30 nisanda kahverengi akintim geldi
Su an kasiklarim çok agriyor
Normalde adete yakin 10 gün önce goguslerim siserdi simdi 6 gün kaldi bi şişlik yok
Sadece adet olacakmisim gibi agrim var
Uygulamaya göre regl olmama 6 gün var

Normalde adete yakin 10 gün önce goguslerim siserdi simdi 6 gün kaldi bi şişlik yok
Benimde öyle. Sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Sanırım da olacağım. Yarın regl olmam gerekiyor

İnşallah olmazsin hayirlisiyla gelir bebişler
Kasiklarimda biseyler tepisiyor benimde
Hayırlısı inşallah ama pek umudum yok bakalım. İsteyen herkese nasip olsun inşallah. 🙏🏻 kaşık ağrılarım ara ara hafif olup geçiyor. Anlamadım bu ay zaten.

Ovulasyon silik
Gebelik negatif

Eklentiler

• 1746226119181729067654698677317.webp
    1746226119181729067654698677317.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 45
Test yaptın mı

Merhabalar 8 aylık evliyim ve bu zamana kadar hep geri çekilme yöntemi ile korunduk, normalde adetim hep 2-3 gün daha erken olur, şu an tam olma zamanım ama olmadım ve aşırı kasık ve bel ağrım var. İhtimal çok vermiyorum hatta neredeyse hiç ama işte.. normalde regl öncesi deli gibi tatlı çeker ama tuzlu şeyler istiyorum.. birde dün canım birden salatalık turşusu çekti böyle kart kurt yemek istedim garipti hadi hamile bile olsam canımın bir şeyler çekmesi imkansız ilk haftadalarda.. bir de 2 hafta önce birliktelik sonrası akıntılı kan gelmişti bi hastane sayfası da erken gebelik belirtisi olabilir yazmış o zaman yapmıştım test negatifti.. dünden beri buraları okuyorum bilmiyorum artık

Ben çok anlamıyorum ama geç döllenme olabilir mi?
Ayy umutlanmak istemiyorum artık sinirlerim bozuldu.bence olsaydı testte çıkardı. Sadece kafamı karıştıran 5 gün önce lekelenmem oldu.yerlesme kanaması mi acaba dedim . umutlandım.
Belki de yerleşemedi zavallım.
Gerci son testim de gölge gibi bisey gördüm ama o kadar zor görünüyor ki negatif diye düşündüm

Ayy umutlanmak istemiyorum artık sinirlerim bozuldu.bence olsaydı testte çıkardı. Sadece kafamı karıştıran 5 gün önce lekelenmem oldu.yerlesme kanaması mi acaba dedim . umutlandım.
Belki de yerleşemedi zavallım.
Gerci son testim de gölge gibi bisey gördüm ama o kadar zor görünüyor ki negatif diye düşündüm

Böyle 35 derece yatay tutar,güneşe doğru acilarsan gölgeler çıkabilir 😂😂😂
Ben testin içerisindeki kağıdı okuduğumda bu durumlarında pozitif sayıldığı yazıyordu. Valla benim üç gündür regl belirtilerim vardı bugün olmam gerekiyordu ama bir anda kayboldu. Olmuşumda Sanki bitmiş gibi. Testte yok evde. Pazartesiyi bekleyeceğim.

Ben testin içerisindeki kağıdı okuduğumda bu durumlarında pozitif sayıldığı yazıyordu. Valla benim üç gündür regl belirtilerim vardı bugün olmam gerekiyordu ama bir anda kayboldu. Olmuşumda Sanki bitmiş gibi. Testte yok evde. Pazartesiyi bekleyeceğim.
Benim ki cok zorlama daha once hamile kaldigimda direkt cikiyordu.benim de sizin gibi regl belirirlerim var ara ara vuruyor bazen kayboluyor
Ay hadi inşallah sizinki pozitif çıkar en azından. Pazartesi ye kadar regli olmazsam ben de kan. Veririm zaten.bu testlere güvenmek de problem.bazen hatalı da olabiliyormuş insanin aklında hep soru kalıyor.

Benim ki cok zorlama daha once hamile kaldigimda direkt cikiyordu.benim de sizin gibi regl belirirlerim var ara ara vuruyor bazen kayboluyor
Ay hadi inşallah sizinki pozitif çıkar en azından. Pazartesi ye kadar regli olmazsam ben de kan. Veririm zaten.bu testlere güvenmek de problem.bazen hatalı da olabiliyormuş insanin aklında hep soru kalıyor.
Geçen ay ben hangi testi yaptım hatırlamıyorum ama rengi pembeydi test kapağının. Talancı pozitif vermişti. Bu ay hep negatifti. Sanmıyorum ama nasip diyelim. İnşallah sizinde pozitiftir.

Back
X