• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeler ve gebe kalmak isteyenler yardım

Ben testin içerisindeki kağıdı okuduğumda bu durumlarında pozitif sayıldığı yazıyordu. Valla benim üç gündür regl belirtilerim vardı bugün olmam gerekiyordu ama bir anda kayboldu. Olmuşumda Sanki bitmiş gibi. Testte yok evde. Pazartesiyi bekleyeceğim.
Sorma benimde bütün belirtiler kayboldu aksam kasık ağrısından duramiyodum bugun hic biseyim yok

Ben testin içerisindeki kağıdı okuduğumda bu durumlarında pozitif sayıldığı yazıyordu. Valla benim üç gündür regl belirtilerim vardı bugün olmam gerekiyordu ama bir anda kayboldu. Olmuşumda Sanki bitmiş gibi. Testte yok evde. Pazartesiyi bekleyeceğim.
Noldu yaptınız mı

Benimde öyle. Sadece adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Sanırım da olacağım. Yarın regl olmam gerekiyor
Regl tarihimden bir hafta önce klasik regl ağrılarım başlamıştı. Regl'den bir gün sonra kaset testim pozitif çıktı. O gece kasik ve bel ağrılarıma uyuyamadım. Sabah hastaneye gittik kan testim pozitifti.

Hamilelikte belirtilerinde gogus sisligi mide bulantısı bas agrisi vb yazıyor
25 nisanda birlikteligim oldu
30 nisanda kahverengi akintim geldi
Su an kasiklarim çok agriyor
Normalde adete yakin 10 gün önce goguslerim siserdi simdi 6 gün kaldi bi şişlik yok
Sadece adet olacakmisim gibi agrim var
Uygulamaya göre regl olmama 6 gün var
Merhaba gebelik ve adet belirtileri aynı en güzel kesin net cevap gununuz gectıkden sonra kan vermeniz olucak

Back
X