Gebelere bir bakabilir mi

vajınal baksa daha net gozukurdu. 6. gun embrıyosu olsa 21 gun dollenmeden sonra desek. 5 haftayı doldurmus olursun:) karından dıye oyle piticik vajınalde daha net cıkıyor :KK68:boyle kalemle cılızlmıs gıbı oluyor ya duz sekıl fasulye yuvarlak vs ona guzel dıyorlar. ama sorun dedıklerı keseler boyle sacaklı cıkıntılı tam geometrık bı sekıl olmayan keseler. o da 1 2 haftaya bellı edıyor kendını. 0.8 cm yanı haftana gore normal bence ınsallah sıkıca tutunsun anneciine:) ben 4+6 da gıtmıstım kontrole net yumurtlama gunum bellı tup bebek olmasa da 0.4 cmydi:) bırden buyuyuverıyor:KK33:
Israrla dedim vajinal bakabilir misiniz diye :) karından baktığımda görülüyor, hiç gerek yok dedi🙈 olcmeden önce 3 4 haftaliksn dedi. Mm ölçünce 5 haftaliksn dedi. Benim 5.gun embriyosu cuma günü transferin 14. Günüydü betam 1200 du, cumartesi günü gidince kese 8 mm görüldü. Ben daha küçük bekliyordum açıkçası betaya göre, hatta karnimdan gözükmez diye bekliyordum. Peki ne zaman kalp atışı için gidilebilir sizce? 10 gün dedi ama bayrama denk geliyor, kim bekleyecek bayram tatilini de 😂🙈 cuma günü gitsem mi bilemedm

Israrla dedim vajinal bakabilir misiniz diye :) karından baktığımda görülüyor, hiç gerek yok dedi🙈 olcmeden önce 3 4 haftaliksn dedi. Mm ölçünce 5 haftaliksn dedi. Benim 5.gun embriyosu cuma günü transferin 14. Günüydü betam 1200 du, cumartesi günü gidince kese 8 mm görüldü. Ben daha küçük bekliyordum açıkçası betaya göre, hatta karnimdan gözükmez diye bekliyordum. Peki ne zaman kalp atışı için gidilebilir sizce? 10 gün dedi ama bayrama denk geliyor, kim bekleyecek bayram tatilini de 😂🙈 cuma günü gitsem mi bilemedm
once o beslendıgı yolk kesesı cıkıyor ortaya. 5+ lardayken . 6+ larda kalp atısı ama bazen gec duyulabıldıgınden 7+ daha net:) kalp atısına 6+6 da gıttım cok belırgındi:) 6+3 de duyan da var 7+ da duyan da :)

efuulimm efuulimm cuma gıtsen yolk kesesını gorebılırsın sadece:) 5+5 olcak.kese daha buyuk cıkar kagıtta mıllete gosterceksen :))

once o beslendıgı yolk kesesı cıkıyor ortaya. 5+ lardayken . 6+ larda kalp atısı ama bazen gec duyulabıldıgınden 7+ daha net:) kalp atısına 6+6 da gıttım cok belırgındi:) 6+3 de duyan da var 7+ da duyan da :)
Yani çok erken diyorsunuz kalp atışı için🙈 yolk kesesi görürüm bende inşallah gidelm bakalm bı :)) çok teşekkürler ilginiz için

Eveeet çok şükür 🥰♥️ 3.tup de yakaladık minnağı :) sağlıkla devam eder inşallah ♥️ coook önceden konuşuyorduk hatırladın beni duygulandım bı an🙈
evet sende unutmamışsın :KK36:
çok emek ettin.. sonunda başardın
iyi ki pes etmedin
Allah gönlüne göre verdi çok şükür
sağlıkla kucağına al inşallah

evet sende unutmamışsın :KK36:
çok emek ettin.. sonunda başardın
iyi ki pes etmedin
Allah gönlüne göre verdi çok şükür
sağlıkla kucağına al inşallah
Dualarını bekliyoruz..
Hiç inanamıyor insan , çok değişik bı duygu. Hala var gibi değil :) ne zaman tamam, hamileyim diyeceğim bilmiyorum 🙈 şöyle ağız dolusu sevinmek yok yani , olmadı hiç tahmin ettiğim gibi. Hep bı tedirginlik Malesef..

Dualarını bekliyoruz..
Hiç inanamıyor insan , çok değişik bı duygu. Hala var gibi değil :) ne zaman tamam, hamileyim diyeceğim bilmiyorum 🙈 şöyle ağız dolusu sevinmek yok yani , olmadı hiç tahmin ettiğim gibi. Hep bı tedirginlik Malesef..
seni çok iyi anlıyorum yaşayan bilir
ama rahatla.. sen ne kadar rahat olursan hormonların o kadar iyi olur cnm

Canım ben bebeğimi ilk 6+2de çok ufak nokta kadar gördüm 2mmdi boyu. 5+2de görünmeyebilir 1 hafta sonra doktora git sen tekrar ve yine aynı şekilde konuşursa başka bir doktora da görün. Adetlerin düzenli miydi yüksek ihtimal geç döllenme o sebeple geriden geliyor ve 5.haftada bebeğin görünmemesi çok normal.
İçim rahatladı yorumunuzu görünce. Benim de 5+2 de bebegi görmedi kesenin şeklini de beğenmedi. Haftaya başka doktora gidicem inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebis vardır:)

Back
X