Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prensess12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
273
195
23
3 senelik evliyim 3 ay önce doktor yardımıyla Vajinismusu yendim şimdi de bebek istiyoruz beklemek çok zor birlikte bekleyelim dedim ..İki aydır deniyoruz ve iki aydır folik asit kullanıyorum, guatr yüksekti uzun süre onun için ilaç kullandım şu an normal seviyede, yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğunu söyledi doktor sadece kronik enfeksiyon var ilaç ve fitil kullandım .gecen ay kırmızı kartı gördüm bu ay ovulasyon falan kullanmadım stres yapıyorum diye takvime bile bakmadım hatta bat 3 Ocak inşallah bu ay tutar yeni yıla sürpriz olur .

Insallah amin tutarda yavruna kavusursun.

Bende pcoluyum dualar sogan kurleri bekliyoruz bakalim. 3 aydir adet olmuyorum :( keske duzenli olsada bi umudum olsa.

Guzel haberlerini beklerim.

Insallah amin tutarda yavruna kavusursun.

Bende pcoluyum dualar sogan kurleri bekliyoruz bakalim. 3 aydir adet olmuyorum :KK43: keske duzenli olsada bi umudum olsa.

Guzel haberlerini beklerim.
İnşallah canım .üzülme sende Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah sende yakın zamanda alırsın evlat haberini

İnşallah canım .üzülme sende Rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah sende yakın zamanda alırsın evlat haberini
Amin insallah rabbimden tek dilegim ben ve benim gibi evlat hasretiyle yananlarin yuzunu guldursun.

Insallah sizinde bebisiniz tutmustur. Guzel haberinizi 2018 de aliriz artik :)

Ilk 4 ay korunmadim sonra 6 ay dogum kontrol hapi kullandim adeti duzenlesin diye son 4 aydir yine kullanmiyorum ama adette olamiyorum malesef

Back
X