Canım regl takibi uygulamalarında yumurtlama günleri gösteriyor onları takip et derim eğer istiyorsan bir de ovulasyon testleri var yumurtlama günlerini gösteriyor araştır bir istersen ama regl bittiği gibi zor çünkü 14. Gününde falan yumurtluyorsun diye biliyorum ama kişiden kişiye değişiyor tabiki alıntıları falan takip etArkadaşlar bişi sorcam size ben hamile kalmak istiyorum ve kaç iki üç ay da gebe kalmak için çabalıyorum ilk gebeliğim değil zaten bir kızım var şimdi şuan hastayım adet yani ama son günüm hani leke şeklinde geliyo ilişkye girsem mi girmesem mi gebe kalma ihtimali var mıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hepsini takip ediyorum hepsini de denedim herşeyin hayırlısı diyelim inşallahCanım regl takibi uygulamalarında yumurtlama günleri gösteriyor onları takip et derim eğer istiyorsan bir de ovulasyon testleri var yumurtlama günlerini gösteriyor araştır bir istersen ama regl bittiği gibi zor çünkü 14. Gününde falan yumurtluyorsun diye biliyorum ama kişiden kişiye değişiyor tabiki alıntıları falan takip et
Uzanmaktan kastı ayaklarını havaya akaldir popisinin altına yastık koyReglin biter bitmez iki günde bir ilişkiye girin bence. Reglden hemen sonra hamile kalmak az seviyede ama olan da var. Mesela ben. O yüzden iki günde bir kocanı bırakma sen gene de elbet denk geliyor çünkü bi de yataktan hemen kalkma ilişkiden sonra 10-15 dk uzan
Yani ben havaya kaldırıyordum sadeceUzanmaktan kastı ayaklarını havaya akaldir popisinin altına yastık koy
Reglin biter bitmez iki günde bir ilişkiye girin bence. Reglden hemen sonra hamile kalmak az seviyede ama olan da var. Mesela ben. O yüzden iki günde bir kocanı bırakma sen gene de elbet denk geliyor çünkü bi de yataktan hemen kalkma ilişkiden sonra 10-15 dk uzan
20 dk 30 dk falan uzanıyorum zaten kalkmıyorum valla yastık koyuyorum bacaklarımı havaya kaldırıyorumReglin biter bitmez iki günde bir ilişkiye girin bence. Reglden hemen sonra hamile kalmak az seviyede ama olan da var. Mesela ben. O yüzden iki günde bir kocanı bırakma sen gene de elbet denk geliyor çünkü bi de yataktan hemen kalkma ilişkiden sonra 10-15 dk uzan
Yani ben havaya kaldırıyordum sadece
Regl biter bitmez başladıktan sonra iki günde bir devam ettim, en son yumurtlama günümde oldu. 12. Gün yumurtluyormuşum, orada bıraktım. Sizce ne kadar devam etmeliyimReglin biter bitmez iki günde bir ilişkiye girin bence. Reglden hemen sonra hamile kalmak az seviyede ama olan da var. Mesela ben. O yüzden iki günde bir kocanı bırakma sen gene de elbet denk geliyor çünkü bi de yataktan hemen kalkma ilişkiden sonra 10-15 dk uzan
neyse ki ben not almıştım hepRegl biter bitmez başladıktan sonra iki günde bir devam ettim, en son yumurtlama günümde oldu. 12. Gün yumurtluyormuşum, orada bıraktım. Sizce ne kadar devam etmeliyim
Ne güzel sağlıkla gelsin inşallah bebeğinizneyse ki ben not almıştım hepbenim 4 haziranda reglim bitti temizlendim. 5 Haziran da ilişkim başlamış şöyle atayım sana da normalde beklenen regl tarihim 1 Temmuz du ben reglime 10 gün kala ilişkiyi bırakmışım. Zaten 4 gün kala da hamile olduğumu öğrendim
Teşekkür ederim canım inşallah sizlere de sağlıklı bir şekilde nasip olsun, hamile kaldığım ay çok sabırlıydım son gaz devam ettimNe güzel sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Bende not aldım, sizin listeyi görünce kendi listem çok kısa geldimesaj alındı