Gebeliğe yolculuk başlıyooooor :) umarım kara en kısa zamanda görülür....

herhangibirisi

bu hayatta hep güle_jackson :)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
101
11
68
pko luyum. öğreneli 20 gün falan oldu. bu gebeliğe ilk adımım oldu. boşu boşuna 8-9 aydır uğrasıyormusuz. farlutal ile adet oldum. ve dün klomene başladım. çarşamba günü dr a gideceğiz. yumurtalar gelişmiş mi ona bakacak. tabi her yeni tedaviye başlayan gibi umudum ilk ayda başarıya ulaşabilmek. ama kısmet. en başta sinir stres olmayacak değil mi... umarım benim gibi tembel olan yumurtalarım bu aycık çalışıverirler:1:

bu forumu uzun zamandan beri takip ediyorum. sürekli okumaya çalışıyorum. okuduklarım kimi zaman beni çok umutlandırıyor. ilk seferde olucakmış hissine kapılıyorum. ama yıllarca uğraşanları da okuyunca motivasyonum kırılmıyor değil. ama hayırlısı... umarım bu başlık altında hamile oldugumu da yazarım...:26:

evvett gebeliğe yolculuk tam gaz devam ediyor. klomen az biraz işe yaramış ama yeterli büyüklüğe ulaşamamışlar. ama çalışmaya başlamaları bile iyi birşey değil mi???
şimdi dr gonal verdi sanırım yumurtayı büyütmek için. bugün 3. kez iğnemi oldum. estradiol hormonuna bakıyor dr. klomendan sonra hormon 3 katına çıkmıştı. bugün test yaptırdım 42 çıktı.. dr. bu değerin anlamsız olduğunu söledi. makinede arıza olabilir dedi. o yüzden bugün de iğneni yap yarın buraya gel tekrar tahlil yapalım dedi. ya bu Kars ta yaşamak hele ki hasta olmak ne zor şeyyyy...

kendi kendime yazıp kendi kendime okuyorum ama olsun. bu yolculuğu kendi kendime de olsa paylaşmak istiyorum.
evet gonal-f iğnelerini 3 tane yaptırdım. dün estradiol testi yaptırdıgımda 42 çıkmıştı. dr bunun anlamsız bir değeri oldgnu söledi. bu sefer gidip dr un oldugu özel hastanede yaptırdım bugün. ve bugünkü sonuç da 77 idi. dr u aradım söledim. demek ki yumurtalarınızda erken çatlama söz konusu dedi. bu iyi bişey mi bilmiyorum. madem çatlama var o zaman çatlama iğnesine gerek yok dedi. coraspine ve coranine jeli kullanmaya başla dedi. 10 gün kullan snra gel dedi. gün aşırı ilişki önerdi.
arkadaşlar sizce iyi sonuçlar mı bunlar. çatlamayı yumurtalar kendi sağlıyo. eşime diyorum ki yumurtalar aylardır büyümeymiş çatlamaymış böyle olaylardan haberdar olmadıkları için klomeni iğneyi görünce ne yapacaklarını şaşırmışlar heralde. nolur bu sefer bari biri iyi ya da kötü yorum yapsın. tedavim iyiye mi gidiyor

herhalde okunması ve cevap yazılması için daha orijinal bir başlığa ihtiyacım vardı :33:
cevap vermezseniz vermeyin ne diyem arkadaşlar... ben yine başkalarının açtığı konuları okumaya devam edeyim :41:

Back
X