Gebeliği erken öğrenenler

Sena7373

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
28
1
1
27
Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım size ...gebeliği çok erken öğrenen var mı..3 haftakıkken mesela

Benim dollenmeden 9 gun sonra adete 6 kala bildigimiz ucuz gebelik testinde silik cizgi cikti

İlişkiden ne kadar sonra test yaptınız ve belirtiler oldu mu
Iliskiden 9 gun sonra yaptim ben test.benim biraz erken cikti.hic bir belirtim yoktu anliycak .sadece yumurtlamadan sonra kuru olurdum bunda hic akinti kesilmedi.dgerleri norma adet zamanindaki gibi gogus agrim vardi.

Iliskiden 9 gun sonra yaptim ben test.benim biraz erken cikti.hic bir belirtim yoktu anliycak .sadece yumurtlamadan sonra kuru olurdum bunda hic akinti kesilmedi.dgerleri norma adet zamanindaki gibi gogus agrim vardi.
Suan hafif beyaz akintim var okuyunca o kadar sevindim ki. Ovulasyon sonrasi 6. Günüm. Insallah tutmustur. Yazdiklarinizi yasiyorum hafiften

Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten 9 gün sonra hcg testinde silik çizgiyi görmüştüm. Reglime 6 gün vardı sanırım :) Şimdi oğlum 1 yaşında :)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten 9 gün sonra hcg testinde silik çizgiyi görmüştüm. Reglime 6 gün vardı sanırım :) Şimdi oğlum 1 yaşında :)
Allah bağışlasın..benim adetime daha 8 gün var..en son 6 eylülde adet oldum 11 de temizlendim ve 16 eylülden beri de düzenli ilişkiye giriyorum..şimdi test için daha erken dedim ama belirtiler var

Allah bağışlasın..benim adetime daha 8 gün var..en son 6 eylülde adet oldum 11 de temizlendim ve 16 eylülden beri de düzenli ilişkiye giriyorum..şimdi test için daha erken dedim ama belirtiler var
Teşekkür ederim. Sizin için de hayırlısı olsun inşallah. 2 gün sonra test yapmaya başlayabilirsiniz.

Back
X